02 / 05 / 2024

Wone Lighting LED aydınlatma ürünlerinde ilk öncelik güvenlik!

Wone Lighting LED aydınlatma ürünlerinde ilk öncelik güvenlik!

Wone Lighting firması olarak ürünlerimizin üretiminde ilk önceliğimiz güvenlik. İstanbul, Ankara gibi Türkiye ’ nin büyük şehirlerinde yaşayan kişiler için gece aydınlatması büyük önem taşımaktadır...





Wone Lighting firması olarak ürünlerimizin üretiminde ilk önceliğimiz güvenlik. İstanbul,  Ankara  gibi Türkiye’nin büyük şehirlerinde yaşayan kişiler için gece aydınlatması büyük önem taşımaktadır. Şehrin bitmeyen dinamiğinin gecede devam etmesi şehirlerde gece aydınlatmasının önemini bir kez daha öne çıkarmaktadır.


Gün karardığında bazı sokaklardan geçmek pek çok kişiyi endişelendirir. Çoğu zaman bu korkunun sebebi bilinmeyene karşı korku da olsa korkuyu tetikleyen yetersiz aydınlatılan alanlardır. Yetersiz aydınlatılan alanlarda yüzlerin ve nesnelerin ayırt edilmesi tanınması zordur. Yakın zamanlarda Slav ülkelerinde gerçekleştirilen bir çalışmada katılımcıların %70’i karanlık bir bölgede yürürken kendi güvenliğinden endişe ettiğini dile getirmiştir. 


 Wone  Lighting Ürünlerinin Sağladığı Güvence

Wone Lighting ürünlerinde kullanılan Beyaz ışık, insanların kendilerini daha fazla emniyette ve güvende hissetmelerine yardımcı olmaktadır. Wone Lighting ürünleri ile sağlanan üstün renk geriverimi ve daha yüksek algılanan parlaklık sayesinde; nesneler, renkler, şekiller ve diğer ayrıntıların ayırt edilmesini kolaylaşır. Özellikle, uzaktan bile yüzlerin tanınmasını kolaylaştırarak, kaygının giderilmesi yönünde büyük bir adım atılmasını sağlar.  Wone Lighting ürünlerinden yayılan Beyaz ışık ayrıca korkutucu karanlık alanlar olmaksızın en eşit aydınlatmayı sağlar.



Geri Dön