08 / 07 / 2024

Woodart showroomu

Woodart showroomu

Woodart, Erenköy’de bulunan showroom’unu yeniledi. Woodart, yenilenen showroom’u ile mimarlar, iç mimarlar ve dekorasyon meraklıları için seçkin malzemelerin görülebileceği şık ve modern bir ortam sunuyor.

Doğuş GYO Gebze'deki otomotiv showroomu kiraladı!

Doğuş GYO, Gebze'deki otomotiv showroom ve servis alanı ile ticari alanını Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. 

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Team Fores Mimarlık’tan motorsiklet tutkunlarına özel yeni tasarım!

Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık’ın yeni tasarımı olan DRD Motorbikes için tasarlanan Honda motosiklet showroomu; satış departmanı, mağaza, servis ve ofis oluşumlarıyla motorsiklet tutkunlarına sunuluyor.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Creavit Konya Beyazsaray showroomu açıldı!

Kusursuz ve konforlu banyoların tasarımcısı Creavit, yenilenen Konya Beyazsaray showroomunu 14 Nisan tarihinde Konyalıların beğenisine sundu. Creavit, Konya’da gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Samsun Canik'te Afacan Plastik AVM törenle açıldı!

Kurulduğu 1980 yılından bugüne kadar doğruluk, dürüstlük, devamlılık, müşteri memnuniyeti ve sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Afacan Plastik, Karadeniz'in en büyük showroomu Afacan Plastik AVM'yi görkemli bir törenle hizmete açtı.

Ideal Standard İngiltere'de yapı sektörünün yöneticilerini ağırladı!

Türkiye’nin önde gelen yapı ve mimarlık firmaları Ideal Standard'ın İngiltere'deki en büyük showroomu Bathroom'da 2016 trendlerini ve yeni koleksiyonlarını inceledi.

Mozaik Ankara showroomu hizmete açıldı!

Tasarım mobilyayı Türk tüketicisi ile buluşturan marka, İstanbul’da yer alan Mozaik Ortaköy, Mozaik 220V, Mozaik Metrajve NestbyMozaik showroomlarına bir yenisini daha ekledi.

OTONOMİ, siber güvenlik alt yapısı kuruyor!

Ankara’da, 551 showroomu ve 10 oto plazası ile aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği OTONOMİ, D-Link aracılığıyla ziyaretçiler ve showroom sahiplerine siber güvenlikte geleceğin teknolojisini sunacak.

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

NG Kütahya Seramik 197. mağazasını Bolu’da açtı!

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

Woodart showroomu Haberi

Woodart showroomu

Tüm iç dekorasyon ürünlerinin tek çatı altında bulunduğu yenilenen Woodart Shoowroom’unda İtalyan Miton ve Binova markalı mutfak mobilyaları, Hollanda menşeili Svedex ve Alman KTM Bodor markalı iç mekan kapıları, Amerikan Wallquest, Belçika menşeili Vatos ve Fransız Texam markalı duvar kağıtları, Belçika menşeili Orac poliüretan profiller ve İtalyan Stile markalı parkeler sergileniyor. Bunların yanı sıra Woodart’ta Marimekko, Paolo Navone gibi tasarımcılara ait özel tasarım ürünlerini bulmakta mümkün oluyor....