27 / 04 / 2024

work up projesi satılık

work up projesi satılık

Tatar Yapı'nın İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı.Loft Up/760 ve Work Up/5.50 iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.

Tam Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçirilen Tam Pendik projesi, Set-Up İnşaat imzasıyla yükseliyor. 

Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana gelen Up Life Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Loft Up/7.60 projesinde metrekaresi 6 bin TL!

Tatar Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 konseptinin sınırlarını yeniden çizdi.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar yapı imzası taşıyan ve İstanbul'da hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ataşehir Loft Up nerede?

Tatar Yapı Loft Up fiyatlar!

Tatar Yapı Loft Up fiyatlar 700 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tek blok halinde inşa edilen Loft Up Tatar Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Tatar Yapı Loft Up ulaşım!

Tatar Yapı Loft Up projesi Tatar Yapı imzasıyla 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tatar yapı Loft Up ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Loft Up ulaşım!

Loft Up ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Ataşehir Loft Up projesi 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseldiği Loft Up Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi' nde hayata geçiriliyor. Peki Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up satılık!

1.400 metrekare ofis alanının yer aldığı projenin yatırım bedeli 190 milyon dolar olarak belirlendi. Ataşehir Work Up satılık ofislerin tavan yüksekliği 5.50 metre olarak dizayn edildi.

work up projesi satılık Haberi

work up projesi satılık

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/760 ve Work Up/5.50 projeleri görücüye çıktı. Tatar Yapı'nın istanbul Finans Merkezi bölgesinde inşasına başladığı projelerin ilki olan Loft Up/760 ve Work Up/5.50 Flome - Office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor. 


Tatar Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tatar, "Bölgeye yeni bir soluk getirecek, projelerimiz kapsamında 25 mini plazayla 6 ofis ve konut blokunu 2017'ye kadar bitireceğiz"...