10 / 05 / 2024

World One Group İnşaat adres

World One Group İnşaat adres

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Impress Plus One Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Abid, Noura Soufı ve Yacıne Cherıfı ortaklığında kuruldu.

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Doğan tarafından kuruldu.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alpha One Group Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Nabı Hashımı tarafından kuruldu.

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Abo Smra ve Anjee Al Tal ortaklığında kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

World One Tower'ın iç dizaynını Armani yapacak!

Hindistan’ın Mumbai kentinde 441 metre yüksekliğinde olacağı düşünülen ‘World One Tower’ isimli gökdelenin iç dizaynı ünlü italyan moda tasarımcısı Giorgio Armani tarafından gerçekleştirilecek...

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Evra Group Kurtköy‘de yeni projeye başlıyor!

Anadolu Yakası’ nın ilk oto AVM’ si Oto World Asya' yı kuran ve Kurtköy'deki projeleriyle dikkat çeken Evra Group, bölgede yeni bir site yapımı hazırlığında...

World One Group İnşaat adres Haberi

World One Group İnşaat adres

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi adres: Kuştepe Mh.Mecidiyeköy Yolu Cd.Trump Tower Ap.N.12/332...