03 / 05 / 2024

World Travel Award

World Travel Award

TURİZM sektörünün Oscar ödülleri olarak kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri WTA), 2013 yılının en iyilerini 30 Kasım 2013 tarihinde Katar'ın başkenti Doha'da açıklayacak...

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Travel Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Amırreza  Nematı ile Efran Dana tarafından kuruldu.

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

World Travel Award Haberi

World Travel Award

WTA'nın sitesinde milyonlarca kişinin oy kullanmaya devam ettiği yarışmaya Türkiye, 26 kategoride katılıyor. 

WTA ödülleri için ilk olarak Avrupa, Asya, Amerika, Afrika gibi kıtaların en iyi turizm tesisleri ve destinasyonları belirlendi. Dünyanın 7 kıtasından birçok firma, kurum ve kent 12 dalda 146 ayrı kategoride ödül için yarışıyor. VVTA'nın her yıl düzenlediği ödüller, milyonlarca seyahatçinin kullandığı oylarla belirleniyor. 


İşte Türkiye'nin adayları: Dünyanın en önde gelen kruvaziyer limanında İstanbul, en iyi cruise kentinde İzmir, en iyi destinasyonda İstanbul, en iyi turist kurulunda Kültür ve Turizm Bakanlığı ödül bekliyor. 


Diğer kategoriler yarışan turistik tesisler ise şöyle: Concorde De Luxe Resort ve Rixos Premium, Hotel Les Ottomans, Sumahan on the Water, Mardan Palace, Royal Adam&Eve Hotels, Meleğin Yarımadası, Cornelia Diamond Golf Resort, Çırağan Palace Kempinski, Sultan...