14 / 05 / 2024

WRoof taksit

WRoof taksit

İki hafta önce lansmanı yapılan, Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı'nın Kurtköy'de inşa ettiği WRoof projesinde taksitler bin 400 TL'den başlıyor. Projede fiyatlar 176 bin TL'den başlarken, teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak öngörülüyor...

WRoof’ta 1.400 TL taksitle!

Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen WRoof projesinde taksitler 1.400 TL’den başlıyor. Yaklaşık 2 hafta önce lansmanı yapılan projeye, özellikle çocuklu ailelerin ilgisi büyük...

Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda veraset ve intikal vergisi ödeniyor. Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri Kasım ayında yapılıyor...

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve meskenler için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Sinpaş 40. yıl kampanyasında 80 ay taksit, 0 ara ödeme, 0 faiz!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yıl kampanyası dahilinde 40. yılına özel projelerinde vade farksız, 80 ay taksit ve de ara ödeme uygulanmadan ödeme seçenekleri belirleniyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor!

Emlak vergisi, taşınmaz mallar için belediyeye ödenen vergiler arasında yer alıyor. Vergi, 1319 Emlak Vergisi Kanunu gereğince ödeniyor. 2014 yılı Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri devam ediyor..

Veraset ve İntikal vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor!

Veraset ve intikal vergisinin tahakkukundan itibaren 3 yılda ve iki eşit taksitte ödeniyor. Verginin ilk taksit ödemeleri Mayıs ayında yapıldı. Veraset ve İntikal vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor.

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de yer alıyor. İki taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor!

Emlak Vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Verginin ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılıyor. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başlıyor.

Emlak vergisi 2. Taksit 2014 ne zaman ödenir?

Gayrimenkuller için ödenen vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Vergi, yılın başında ve sonunda olmak üzere iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi 2. Taksit 2014 ne zaman ödenir?

Veraset ve intikal vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak!

İvazsız bir tarzda bir şahıstan diğer şahsa intikal eden mallar için veraset ve intikal vergisi ödenebiliyor. İki taksitte ödenebilen veraset ve intikal vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak..

Çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. İki taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak; 1 Aralık'ta sona erecek..

Emlak vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. İki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisi 2. taksit dönemi yarın başlayacak..

WRoof taksit Haberi

WRoof taksit

İKİ hafta önce lansmanı yapılan, Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı'nın Kurtköy'de inşa ettiği WRoof projesinde taksitler bin 400 TL'den başlıyor. 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 9 katlı 2 blokta toplam 206 konut ve 5 adet dükkandan meydana gelen projede fiyatlar 176 bin TL'den başlarken, teslim tarihi ise Aralık 2015 olarak öngörülüyor. 


Taraf...