30 / 04 / 2024

wtm

wtm

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Turistik Otelcilerin yatırım tercihi Afrika!

Turistik Otelciler, İsletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından WTM Afrika Turizm Fuar'na ilişkin hazırlanan raporda, Afrika pazarının turizm sektörü için önemli ve uzun vadeli bir potansiyeli barındırdığı belirtildi.

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Jet2.com artık Antalya'ya uçacak!

Antalya Havalimanı işleticisi ICF Airports 'tan yapılan yazılı açıklamada, dünyanın en önemli turizm etkinliklerinden Londra WTM Turizm Fuarı'nda, Jet2.com Havayolları ile anlaşma yapıldığı bildirildi.

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Selçuk dünyanın en büyük turizm fuarında!

WTM Londra Turizm Fuarı'na, İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kent Belleği Koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş ve Selçuk Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dünya Turizm Fuarı Londra'da başladı!

Her yıl 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Dünya Turizm Fuarı (WTM) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı. Türkiye fuarda 800 metrekarelik alana kurulu standlarla temsil ediliyor

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Mehmet İşler: Ege’de turizm devletin politikası haline gelmeli!

World Travel Market (WTM) Uluslararası Turizm Fuarı İngiltere'nin Başkenti Londra'da kapılarını açtı. 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Türkiye, bin metrekarelik stand ile yer alıyor.

Dünya Turizm Fuarı Lonra'da başladı!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Excel fuar alanında düzenlenen ve çok sayıda ülkenin yer aldığı Dünya Turizm Fuarı'na (WTM) katılan Çelik, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan standlarını gezerek, bilgi aldı...

wtm Haberi

wtm

İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyette Selçuk Belediye Başkanı Yrd. Doç.Dr.Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Murat Yılmazçoban ile İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), İzmir Kongre ve Ziyaretçiler Bürosu (CVB), Sun Express, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve İzmir SKAL Kulübü yetkilileri bulunuyor. Fuarda, Türkiye standının yanında İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir tanıtımı yapıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.


İzmir Valisi...