22 / 05 / 2024

wwww.bioistanbul.org

wwww.bioistanbul.org

Restoranlar, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, okullar ve geniş park alanlarının yer alacağı Bio İstanbul projesinin internet sitesi açıldı...

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Kutlu Gayrimenkul Danışmanlığı Site Yönetimleri Org. Hiz. Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kutlu tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 175 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bayraklı'daki 6 mahallede imar uygulaması durduruldu!

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki; Onur, Yamanlar, Postacılar, Org. Nafiz Gürman, Körfez ve Soğukkuyu mahallelerindeki yeni imar uygulamalarının durdurulmasına yönelik karar Bayraklı Belediye Meclisince kabul edildi. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Gest Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gest Gayrimenkul Yatırımı Danım. İnşaat Org.Turizm Tarım Hayvan.Rek. Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mahmut Gökhan Çakır ve Ercan Aktaş ortaklığında Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Selçuk Gökpınar tarafından   kuruldu.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İnşaat Malzemeleri Danışmanlık Plastik Kimya Hırdavat Reklam Ve Org.Limited Şirketi Nuri Mustafa Göbel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri Şehir Parkı Projesi masaya yatırıldı!

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik, Org. Ünal'a Kayseri'nin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nı ilgilendiren projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Kabataş Martı Projesi için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul İçin Sivil Toplum Platformu, “Kabataş’taki ‘Doldurulmuş Martı’ projesini durdur!” başlığıyla change. org’dan imza kampanyası başlattı.

wwww.bioistanbul.org Haberi

wwww.bioistanbul.org

Uluslararası Sürdürülebilirlik Sertifikasyonuna olan Bio İstanbul projesi, Uluslararası Sürdürülebilirlik Sertifikasyonuna tarafından hayata geçirilecek. Başakşehir Resneli Çiftliği'nde inşa edilecek olan proje, 25 bin metrekare alanda yükselecek.


Bio İstanbul projesinde konut alanları, ticari alanlar, Çocuk Araştırma Hastanesi, Ar-Ge birimleri, Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı yer alacak.


Bio İstanbul projesinde restoranlar, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, okullar, geniş park alanları bulunacak.


Bio İstanbul'da 15 bin yeni konut yer alacak. ayrıca 40 bin çalışan nüfusta mevcut olmuş olacak. Projenin teknolojik altyapısını IBM firması oluşturacak. 

Bio İstanbul satış ofisi hazırlıkları ve arazisinin havadan videosu için TIKLAYINIZ!

http://bioistanbul.org

Esra Nur...