08 / 05 / 2024

wyndham istanbul kalamış

wyndham istanbul kalamış

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giren Shape Kids Club, çocukların yaş gruplarına özel ekipmanlar ile çocuklara spor alışkanlığını aşılıyor...

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Türkiye'de 2017 yılında 80 otel açılacak!

Wyndham Grand Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Barselona İstanbul’dan 5 kat fazla turist çekiyor ama İstanbul’da 5 kat fazla otel var. 2017 yılında 80 tane daha hizmete girecek” dedi

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Çevreye Duyarlı Tesis belgesi aldı!

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Turizm Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uyarak Çevreye Duyarlı Tesis belgesi sahibi oldu ve Yeşil Yıldız almaya hak kazandı.

Wyndham Grand İstanbul Levent sezonu açtı!

Wyndham Grand İstanbul Levent, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte havuz sezonunu açtı. Otel açık havuzuyla, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlere ayrıcalıklı bir konfor sunuyor.

Wyndham Grand Kalamış Hotel mükemmellik ödülü aldı!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com ’un konuk değerlendirmeleri sonucu “ Mükemmellik ” ödülüne layık görüldü.

Toplantı ve kongrelerin adresi Wyndham Grand İstanbul Levent!

İstanbul’un en işlek ve en merkezi lokasyonunda yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, her türlü misafiri için kusursuz hizmet sunarak, beğeni kazanmayı sürdürüyor.

Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde!

Yeni sezona özel indirimli üyelik paketlerinin yanında tesisi denemek isteyen ziyaretçilerine ücretsiz 3 günlük deneme fırsatı da sunuluyor.Wyndham İstanbul Petek Hotel her zaman fit, her zaman zinde.

Wyndham İstanbul Petek Hotel’de kurumsal toplantılar için avantajlı paketler!

Atatürk Havalimanı’na 3,7 km’de yer alan ve İstanbul’daki birçok yere ulaşımı kolay bir konumda bulunan Wyndham İstanbul Petek Hotel’de kurumsal toplantılarınız için avantajlı paketler sunuluyor.

Wyndham İstanbul Petek Rezidans'ta 5 yıldızlı otel konforu!

Atatürk Havalimanı’na 3,7 km’de yer alan Wyndham İstanbul Petek “ Rezidans Odalar ” uzun seyahat programları için cazip fiyatlar sunuyor. Odalar, evinizdeki rahatlığı 5 yıldızlı otel konforu ile yaşatıyor.

İstanbul'un susuzluk tehlikesine Kadıköy Kalamış'tan arıtma önlemi!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy parklarını Kalamış Mahallesi'nde kurduğu atık su arıtma tesisinde arıttığı su ile suluyor. Kış aylarında ise biriktirilen sularla kentin cadde ve sokakları temizleniyor...

Wyndham İstanbul Petek Hotel’den bayram sürprizi!

Huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlere Wyndham İstanbul petek Hotel’den bayrama özel konaklama paketi. Bayram Tatili boyunca tek veya çift kişilik deluxe odalarda 5 gece kal 4 gece öde fırsatı kahvaltı dahil konaklama paketi 400 €...

wyndham istanbul kalamış Haberi

wyndham istanbul kalamış

Türkiye'nin sayılı çocuk SPA merkezleri arasında yer almaya hazırlanan Blue Harmony Kids Spa&Shape Club, Uluslararası ABD'li Wyndham Oteller Grubu'nun İstanbul halkası olan Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giriyor. Shape Kids Club Anadolu yakasının en büyük SPA merkezlerinden biri olma özelliğine sahip, 3 bin 500 metre alana konumlandırılan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Shape Club&Blue Harmony Spa içerisinde oluşturuluyor.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'nın ince detaylarla hazırlanmış Blue Harmony Kids Spa'sında belirli yaş gruplarına, özel ürünlerle yapılan masaj ve bakım çeşitleri sunuluyor. Wyndham İstanbul Kalamış Marina, çocuklara spor yapma alışkanlığını kazandırmak için onlara özel tasarlanan Shape Kids Club'ı da hayata geçiriyor. Shape Kids Club'da çocuklar, yaş gruplarına göre donanımlı cardio ekipmanları ve özel grup dersleriyle spor yapma imkanı buluyor.


Kobi...