30 / 04 / 2024

wyndham istanbul

wyndham istanbul

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina misafirlerine kapılarını açtı!

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Grup Türkiye'deki ilk Wyndham markalı otelini açtı

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da çocuklara özel SPA açılıyor!

Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da hizmete giren Shape Kids Club, çocukların yaş gruplarına özel ekipmanlar ile çocuklara spor alışkanlığını aşılıyor...

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Çevreye Duyarlı Tesis belgesi aldı!

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Turizm Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uyarak Çevreye Duyarlı Tesis belgesi sahibi oldu ve Yeşil Yıldız almaya hak kazandı.

Wyndham Grand İstanbul Levent sezonu açtı!

Wyndham Grand İstanbul Levent, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte havuz sezonunu açtı. Otel açık havuzuyla, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlere ayrıcalıklı bir konfor sunuyor.

Toplantı ve kongrelerin adresi Wyndham Grand İstanbul Levent!

İstanbul’un en işlek ve en merkezi lokasyonunda yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, her türlü misafiri için kusursuz hizmet sunarak, beğeni kazanmayı sürdürüyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

wyndham istanbul Haberi

wyndham istanbul

Lüks otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket bu sayıyı 100'e tamamlamayı hedefliyor. 2018'de 4 yeni otelini hizmete açan firma yıl sonuna kadar 7 otelinin daha açılışını gerçekleştirecek. 

Wyndham Hotels & Resorts'un Türkiye’de Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham, TRYP by Wyndham ve Hawthorn Suites by Wyndham olmak üzere 6 markası bulunuyor. 

Wyndham Hotels & Resorts’ün Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanlığı görevine getirilen Dimitris Manikis, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Manikisi, “ Birçok ülkede benzer problemlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Ancak Türkiye kararlı davrandı. Krizde nasıl davranması gerekiyorsa onu yaptı. Süreci çok iyi yönettti. Türkiye’nin kendine has birçok özelliği ve güzellikleri var. Paris’in, Barselona’nın, Madrid’in güzellikleri...