28 / 04 / 2024

Wyndham Kalamış Marina kemal sinmez

Wyndham Kalamış Marina kemal sinmez

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group'un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina'nın yeni satış ve pazarlama direktörü Kemal Sinmez oldu

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda kampanya!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vade seçeneği sunuldu. Kalamış Marina manzaralı projede, fiyatlar 678 bin liradan başlıyor.

Setur: Kalamış'ta ihale olursa bakarız

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Kalamış Marina için ihalenin yenilenmesi durumunda şartlara bakacağız. Eğer şartlar bizim için uygun olursa ihaleye yeniden girebiliriz" dedi. İşte açıklama...

Kadıköylüler Kalamış Marina için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay’ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina’yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi ‘Sahilime Dokunma’ kampanyası başlattı. Kampanyaya 30 bin kişi destek verdi

Kadıköy Belediyesi Kalamış Marina'sı için kampanya başlattı!

Geçen yıl ihalesi yapılan ancak Danıştay'ın yürütmeyi durdurduğu Kalamış Marina'yla ilgili süreç devam ederken, Kadıköy Belediyesi 'Sahilime Dokunma' kampanyası başlattı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.

Koç Holding Kalamış Marina ihalesinden vazgeçti!

Koç Holding’de CEO seçilen Levent Çakıroğlu, yurt dışında büyüyeceklerini, Turgay Durak döneminde yapılan 25 milyar liralık yatırımın karşılığını almaya çalışacaklarını, daha çok istihdam yaratacaklarını söyledi.

Koç Holding'ten Kalamış Marina ihalesi için son açıklama!

Turgay Durak, 58 yaşında oturduğu Koç Holding CEO’luk koltuğunu geçen 5 yılın ardından 63 yaşında dün bıraktı. Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu oldu..

Koç, Kalamış Marina ihalesinde yer almayacak!

Turgay Durak Koç Holding CEO’luğunu dün düzenlenen genel kurulla Levent Çakıroğlu’na devretti. Turgay Durak, ekonomi basınına verilen yemekte Kalamış Marina ihalesinde yer almayacaklarını da açıkladı.

Safi Holding: Kalamış ihalesinde Koç Grubu'nun önceliği var

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safi, "Kalamış Marina ihalesi sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır" dedi

Kalamış Marina’da iptal yüksek ihtimal!

Koç Grubu’nun vazgeçtiğini duyurmasının ardından yeni imar planı onaylanan Kalamış Yat Limanı’nda şirketleri kur farkı zorlayacak. Dolar kurundaki artış ihalenin maliyetini 300 milyon lira arttırdı.

Wyndham Kalamış Marina kemal sinmez Haberi

Wyndham Kalamış Marina kemal sinmez


İstanbul'da bulunan irili ufaklı tüm otellerin toplam yatak kapasitesinin 150 bin olduğu tahmin ediliyor. Bu rakamın yaklaşık 30 bini, sayısı 57'yi bulan beş yıldızlı otellere ait. Yakın zamanda 50 yeni beş yıldızlı otelin devreye gireceği istanbul'da geçtiğimiz ay listeye Wyndham Kalamış Marina da katıldı. 


Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group'un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina'nın yeni satış ve pazarlama direktörü Kemal Sinmez oldu. Eğitimini istanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde tamamlayan Kemal Sinmez, profesyonel iş hayatına satış müdürü olarak CNR Uluslararası Fuarcılıkta başladı. Ardından Rönesans Fuarcılık. Hanover Messe International ve ANFAŞ şirketlerinde görev alan Sinmez, daha sonra The Green Park Hotels&Resorts'da satış müdürü oldu. Polat Renaissance Otel, The Marmara Hotels, Yazıcı Luxury Hotels, Ataköy...