17 / 06 / 2024

Xanadu Resort Oteli OTI Group mu işletecek

Xanadu Resort Oteli OTI Group mu işletecek

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye ait ve Xanadu High Class markası ile işletilen tesisin 1 Nisan 2014'ten itibaren OTI tarafından aynı marka ile işletilmesi, bir sonraki aşamada ise tesisin üst hakkının OTI Grubu'a devri konusunda prensip anlaşmasına varıldı

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Akçaabat Tilya Resort 13.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Akçabaat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yer alan Tilya Resort isimli oteli 13 milyon 636 bin 167,02 TL'ye icradan satıyor.

Milas Canyon Ranch Welness Resort Kaplankaya açıldı!

Milas köylerinin denizle buluştuğu 5 milyon metrekare arazide, 250 milyon dolar yatırımla tamamlanan, Türkiye’nin ilk lisanslı sağlık oteli Canyon Ranch Welness Resort at Kaplankaya’da yaşam başladı.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Rixos Sharm El Sheikh Oteli dünyada ilk 10'a seçildi!

"Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında Rixos otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Rixos Sharm El Sheikh dünyanın en iyi 10 resort oteli arasına girdi!

Trip Advisor, Rixos Sharm El Sheikh otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi. 45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisi değerlendirildi.

Rixos dünyanın ilk 10’u arasına girdi!

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi “Trip Advisor”, 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında “Rixos” otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Xanadu Resort Oteli OTI Group mu işletecek Haberi

Xanadu Resort Oteli OTI Group mu işletecek


Aydıner Şirketler Grubu ve OTI Şirketler Grubu, Xanadu Resort Otel'in Antalya Belek'teki tesisinin üst hakkının devri konusunda prensipte anlaştı. Daimi ve müstakil üst hakkı Aydıner İnşaat A.Ş.'ye ait ve Xanadu High Class markası ile işletilen tesisin 1 Nisan 2014'ten itibaren OTI tarafından aynı marka ile işletilmesi, bir sonraki aşamada ise tesisin üst hakkının OTI Grubu'a devri konusunda prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı. Xanadu Resort Otel, Belek Acısu Mevkii'nde 130 dönüm arazisi ve 422 odası ile faaliyet...