26 / 07 / 2024

Y Ofis

Y Ofis

Türkiye'de endüstriyel mutfak sektörünün önde gelen firmalarından İnoksan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, "Akademi İnoksan ile birlikte turizm sektöründe mutfakta çalışacak kalifiye eleman yetiştiriyoruz. 8'inci dönem öğrencile

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Emlak Konut Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporunu yayınladı.

Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Bakırköy'de hayata geçirilen Ofis Karat Bakırköy projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Türkiye'de ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye'de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. 2020 yılına kadar toplam ofis arzının kademeli artışlarla 7,5 milyon metrekareyi bulması bekleniyor.

Ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye’de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yeni ofis alanlarının pazara katılımıyla artan boşluk oranları ve döviz artışlarının ofis ve mağaza kiralarına baskısının devam etmesi bekleniyor.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul ve Elit Vizyon işbirliğiyle yükselen Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor...

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Y Ofis Haberi

Y Ofis

Türkiye'de endüstriyel mutfak sektörünün önde gelen firmalarından İnoksan'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, 'Akademi İnoksan ile birlikte turizm sektöründe mutfakta çalışacak kalifiye eleman yetiştiriyoruz. 8'inci dönem öğrencilerimizi mezun ettik' diye konuştu.
2006 yılından bu yana temel mutfak hizmetleri ve aşçılık eğitimi düzenlediklerini anlatan Vehbi Varlık, 'şžimdi öğrencilerimiz önde gelen restoran, kafe ve barlarının nitelikli personel ihtiyacına çözüm üretiyor' diye konuştu.

Akademi İnoksan'ın mesleğini geliştirmek veya yeni bir meslek edinmek isteyenler için önemli bir fırsat olduğunu belirten Varlık, '165 saat süren son eğitimimize katı lan öğrencilere sertifikaları verildi. Bu eğitimlerde mutfak planlaması ve organizasyonu, mutfak hijyeni ve sanitasyonu, temel pişirme yöntemleri ve yemek hazır lama uygulamaları gibi konular teorik ve pratik olarak işleniyor' ifadelerini kullandı.

Akademi İnoksan'ın Bursa Osmangazi Otelcilik ve Turizm...