04 / 05 / 2024

y ofis

y ofis

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Y Ofis fiyatları!

Dap Y Ofis fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 122 adet bağımsız birimden meydana gelen Dap Yapı Y Ofis projesi yeni metro hattına 100 metre mesafede konumlanıyor...

Y ve Z kuşağı ofis kullanıcılarının beklentileri değişti!

Gelişen teknoloji ve yeni jenerasyonla birlikte nitelikli bir binadan beklentiler de değişiyor. Verimliliği öncelik alıp, yüzlerce kriteri değerlendiren www.ofisraporu.com şirket çalışanlarına uygun ofis seçimlerine kılavuz olmaya devam ediyor.

Emlak Konut Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporunu yayınladı.

Ofis Karat Bakırköy'ün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Bakırköy'de hayata geçirilen Ofis Karat Bakırköy projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Türkiye'de ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye'de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. 2020 yılına kadar toplam ofis arzının kademeli artışlarla 7,5 milyon metrekareyi bulması bekleniyor.

Ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye’de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yeni ofis alanlarının pazara katılımıyla artan boşluk oranları ve döviz artışlarının ofis ve mağaza kiralarına baskısının devam etmesi bekleniyor.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul ve Elit Vizyon işbirliğiyle yükselen Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor...

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

Moment Beştepe Ofis projesinden yılın son kampanyası!

Başkent'in ofis kavramını değitiren Moment Beştepe Ofis projesi, ofis sahibi olmak isteyenlere cazip imkanlarla yılın son kampanyasını sunuyor.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

y ofis Haberi

y ofis

Z Ofis’te 2.000 TL’den başlayan fiyatlarla 50 m2’lik ofis alanı kiralayanlara adeta 500 m2’lik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor.

Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards’ta “Ofis Geliştirme” ve “Kamu Hizmeti Geliştirme” alanında ödül alan DAP Vadisi Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanıyor. İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan projede, lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi, shuttle gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak istenildiğinde mini golf sahasından fitness center’a ve alışveriş merkezine kadar tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor. 

7 gün 24 saat çalışılacak keyifli bir ortam

Çalışmanın, bir arkadaşlık ve sosyal etkileşim, iletişim ve işbirliği matrisi olarak kabul...