15 / 05 / 2024

Yağmur Atacan icralık oldu

Yağmur Atacan icralık oldu

Oyunculuk kariyerinin ardından iş yaşamına atılan Yağmur Atacan, ortağına olan borcunu ödeyemeyince evine icra memurları geldi.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminatı tam bu kadar oldu! Şimdi yüzde 49,25 zamlı maaşlarınıza bakın! 

Memur ve emeklinin maaş zammı bugün kesinleşti. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, kıdem tazminat tavanı ve bedelli askerlik ücretleri de değişiyor. Peki hangi maaş ve ödeme 2024'te ne kadar olacak? İşte merakla beklenen o rakamlar...

4 Litre ayçiçek yağına büyük indirim: Bu fiyata yetişen alır

Bir markette Komili marka 4 litrelik ayçiçek yağında büyük bir indirim gerçekleşti. Satış fiyatı şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde 129 TL'ye kadar düştü. İşte bu indirimle ilgili tüm ayrıntılar..

4,5 litre ayçiçek yağında büyük indirim: Elini çabuk tutan karlı çıkacak

Bir market, ayçiçek yağı için büyük bir indirim sunuyor. 4,5 litrelik ayçiçek yağı, oldukça düşük bir fiyata satılıyor. İşte ayçiçek yağındaki bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazan Yüksek tarafından kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

A101’de 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, 20-26 Mayıs tarihleri arasında 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü. İşte 20-26 Mayıs A101 Market fiyat listesi...

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Fiat Fiorino'ya 15 bin liralık Nisan 2023 indirimi geldi! Kaçırmayın! İşte Fiorino 4 Nisan 2023 fiyat listesi!

Fiat Fiorino'ya 15 bin liralık Nisan 2023 indirimi geldi. Peki Fiat Fiorino'nun Nisan 2023 fiyatları ne kadar? İşte Fiorino 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Yağmur Atacan icralık oldu Haberi

Yağmur Atacan icralık oldu

Oyunculuk kariyerinin ardından iş yaşamına atılan Yağmur Atacan, ortağına olan borcunu ödeyemeyince evine icra memurları geldi.


Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan, petshop işi yaptığı ortağına borcunu ödeyemeyince icralık oldu.


İddiaya göre ortağı Cihan Uzunhekim’e 180 bin lira borcunu söz verdiği 3 aylık süreçte ödeyemeyen Atacan, icra şokuyla sarsıldı.


Çiftin evine giden icra memurları, Atacan’ın 30 bin liralık motosikleti ve faturası bulunan değerli şaraplarına el koydu.


Evde, Yağmur Atacan adına başka bir eşya tespit...