29 / 04 / 2024

Yağmur Gayrimenkul iletişim

Yağmur Gayrimenkul iletişim

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Ankara Sierra Yaşamkent iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Ankara Sierra Yaşamkent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi.

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim!

Çayyolu Sierra Yaşamkent iletişim için 0312 217 62 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri minimum 61 metrekare olarak dizayn edilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yenimahalle Sierra Yaşamkent iletişim!

Yenimahalle Sierra Yaşamkent iletişim numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi. Kargın İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yağmur Gayrimenkul iletişim Haberi

Yağmur Gayrimenkul iletişim

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
a. Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve yatırım danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek b. Her türlü gayrimenkul arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri vb.almak satmak veya alımına, satımına, kiralanmasına aracılık etmek. c. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. d. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. e. Her türlü hazır ofisler,paylaşımlı ofis,sanal ofis,toplantı...