18 / 05 / 2024

Yahyalı tır ve kamyon garajı

Yahyalı tır ve kamyon garajı

Yahyalı Belediyesi tarafından Yahyalı Taşıyıcılar Kooperatifi desteğiyle Çiğilli Mahallesi Ay Yazısı mevkiinde yapımına devam edilen TIR ve de kamyon garajının birinci etap çalışmasında sona yaklaşıldı.

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Yetkili isimlerden gelen açıklamaların ardından milyonlarca EYT'li, düzenlemelerin şartlarını merak ediyor. EYT ile kimler emekli olacak? Herkes bu sorunun yanıtını araştırıyor! İşte EYT'de yaş, prim ve gün detayları...

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

Süt ve süt ürünleri zammına inat Migros'tan yüzde 50'ye varan indirim! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 TL'den 8,5 TL'ye yükseltmesinden sonra Migros market harekete geçti. Zincir markette süt ve süt ürünlerinin 2'incisi yüzde 50 indirimle satışa sunuldu. İşte detaylar...

Balıktan süt ve süt ürünlerine hesaplı alışveriş Bim’de! Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 18 Ekim 2022 Salı günü içi yeni bir katalog yayınladı. Bugün için yayınlanan katalogda balık ürünlerinden süt ve süt ürünlerine pek çok ürün raflarda yerini aldı. Peki hangi ürünler, ne kadar? İşte Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi..

Süt zammından sonra Carrefoursa süt ve süt ürünlerine yüzde 30'a varan indirim yaptı! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 TL'ye yükseltmesinden sonra Carrefoursa market harekete geçti. Zincir markette süt ve süt ürünleri yüzde 30'a varan oranda indirime girdi. İşte detaylar...

Süt ve süt ürünlerinde tüm fiyatlar indi! A101 8 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler hafta yaptığı indirimlere devam ederken bu hafta süt ve süt ürünlerinde pek çok üründe fiyatları indirdi. İşte A101 8 Ekim 2022 fiyat listesi..

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.

A101’de süt ve süt ürünlerinde dev indirim! A101 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Süt ve süt ürünlerinde artan maliyetler vatandaşa zam olarak yansıyorken bir indirim haberi de A101 marketlerden geldi. A101 market ‘Haftanın Yıldızları’ başlığıyla pek çok süt ve süt ürününde indirim yaptı.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Yahyalı tır ve kamyon garajı Haberi

Yahyalı tır ve kamyon garajı

Yahyalı TIR ve kamyon garajı tamamlanıyor Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Bilgin, AK parti İlçe Başkanı Ahmet Büber ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yapıcı TIR ve kamyon garajında incelemelerde bulundular. 

îki etap şeklinde yapılması planlanan TIR ve kamyon garajı çalışmaları ile alakalı değerlendirmeler yapan Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, çalışmalarından dolayı Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e teşekkür etti. 


Kaymakam Esen "Garaj çalışması bizi son derece memnun eden bir çalışma oldu. Yahyalımız için şehirlerin olmazsa olmazlarından modern şehircilik için gerekli olan bir altyapı çalışması kadar önemli proje. İlçemizde Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yaklaşık 500 kadar TIR ve kamyonu var. Madencilik ilçemizin ekonomik anlamda önemli bir hizmet sektöründen bir tanesi. 

Madencilikle beraber madenlerin taşınması için taşımacılık ihtiyacı oluyor. 


Bugüne kadar...