15 / 05 / 2024

yakacık Daire Kartal ödeme şekilleri  

yakacık Daire Kartal ödeme şekilleri  

1+1 ve 2+1 konutlara yer verien Daire Kartal projesinde 2018 Ocak ayında peşinat verildiken sonra kalan tutar 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor..

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal Yakacık'ta inşa edilmekte olan projede çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor...

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Yakacık Marmara Loft daire fiyatları!

İstanbul Kartal-Yakacık bölgesinde yükselen hayata geçirilen Marmara Loft Kartal projesi 152 daireden meydana geliyor. Yakacık Marmara Loft daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Adalar Konutları Yakacık daire fiyatları!

Tual Adalar Konutları Yakacık daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tual Adalar Konutları'nda teslimler 2018 yılında yapılıyor...

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi!

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Hill Kartal Residence projesinde ev fiyatları 225 bin liradan başlıyor...

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal Metrosu'na 3 dakikalık uzaklıkta olan projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen Hill Kartal projesi 13 ve 28 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon!

Toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılan projede toplam 193 daire yer alıyor. Yakacık Hill Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

yakacık Daire Kartal ödeme şekilleri   Haberi

yakacık Daire Kartal ödeme şekilleri  

Bodur Gayrimenkul  tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Proje 26 katlı tek blok olarak tasarlandı. 

1+1 ve 2+1 konutlara yer verien Daire Kartal projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 2+1 daire alanlara full beyaz eşya hediye ediliyor. 1+1 alanlara ise  buzdolabı ve klima hediye ediliyor.

Konut büyüklükleri 54 metrekare ila 169 metrekare arasında değişen Daire Kartal Evleri'nin ortak alanları arasında bahçe alanı, depo alanları, kapalı otopark ve güvenlik gibi hizmetler sunuluyor. 

Yüzde 1 KDV imkanı sunulan Daire Kartal'da 2018 Ocak ayında peşinat verildiken sonra kalan tutar 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor. 

Daire Kartal Evleri Aralık ayı fiyat bilgisi!
1+1 daire fiyatları 340 bin TL'den, 

2+1 daire fiyatları ise 529 bin TL'den başlıyor. 
 
 

Daire Kartal nerede? İşte...