03 / 05 / 2024

Yakın Geri Dönüşüm adres

Yakın Geri Dönüşüm adres

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Deprem uzmanı rakam vererek İstanbul'u uyardı: Büyük kaos olabilir! Büyük deprem yakın mı?

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde olası Marmara depremini değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'u rakam vererek uyardı ve kaosa dikkat çekti. İşte deprem uzmanı Görür'ün o açıklamaları...

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...

Şimdi dolar ve altını bir kenara bırakın! Hemen gözler gümüşe çevrilsin, 2020 senesine geri dönüyoruz!

Dolar ve altın fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Dolardaki hızlı güçlenme, altın fiyatlarındaki agrasif hareketlilik dakika dakika takip edilirken gümüş arka planda çaktırmadan 2020 senesine geri döndü. Şimdi herkes altn ve doları bıraksın! Bakın gümüşte neler oluyor?

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Almalı tarafından kuruldu.

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çakmak, Sıdık Aytar, Wang Mınglıang ve Hongye Luan ortaklığında kuruldu. 

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehşr'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyanık ve Metin Uyanı ortaklığında kuruldu. 

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Yakın Geri Dönüşüm adres Haberi

Yakın Geri Dönüşüm adres

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ 1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli ham madde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı, 2- Her türlü konfeksiyon...