02 / 05 / 2024

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Giresun Çamoluk'a bağlı Ozan, Kılıçtutan, Akyapı, Köroğlu, Hacıahmetoğlu, Eğnir, Bayır, Sarpkaya köylerinde ve Sivas Gölova Yaylaçayı, Akıncılar'a bağlı Ballıdere ve Yusufşeyh köylerinde acele kamulaştırma

Rölöve nedir? Rölöve nasıl yapılır ve çeşitleri nelerdir?

Rölöve, mimar ve inşaat alanında sıklıkla duyulan bir terimdir. Kent ve arkeolojik yapı çalışmalarında öne çıkan bu kelimeyi yakından incelemek gerekir. Peki rölöve nedir, rölöve nasıl yapılır ve rölöve çeşitleri nelerdir? İşte rölöve terimi ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları geriledi! 8 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Bakır ve demir fiyatları gelen indirimle geriledi. Peki hurda fiyatlarına ne kadar indirim geldi? Hurda fiyatları kaç lira oldu?

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 30 Kasım 2022 Çarşamba günü de yakından takip edilmeye devam ediyor. Son günlerde hurdaya gelen zamlar hurda fiyatlarını resmen fırlattı. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Araba alacaklara kötü haber geldi! Son dakika zam dalgası! İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları!

Araba almak isteyen vatandaşlar sıfır ve ikinci el araba fiyatlarını yakından takip ediyor ve araştırıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? Yeni zam gelecek mi? İşte detaylar...

Siemens'ten buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 9 taksit fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Siemens'ten beyaz eşyalarda yüzleri güldüren bir kampanya başlatıldı. Siemens markalı geniş hacimli soğutucular, çamaşır ve kurutma makinelerinde Mart'a özel 9 taksit fırsatı başladı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, imar planlarıyla alakalı yönetmelik çıkarabilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kabul edildi. Turizmi Teşvik Kanunu'nda yapılan değişiklik kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığınca tahsisi iptal edilen taşınmazların üzerinde yargılama yapabilecek…

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek Kaplan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin  taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali Haberi

Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6755

Giresun İlinde tesis edilecek Yakınca Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 23/7/2014 tarihli ve 22046 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.