19 / 05 / 2024

Yakşi Turizm Otelcilik adres

Yakşi Turizm Otelcilik adres

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Zerya Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Ahmet Şan tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reserve Turizm Otelcilik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Kayhan Mutlu tarafından kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayapera Turizm Otelcilik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ateşçi tarafından kuruldu.

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Elia Seyahat Acenteliği Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Bahçelievler’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Salameh tarafından kuruldu.

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mybedroom Travel Turizm Otelcilik Emlak Hizmetleri Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Louaı Al Shekh Alı tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Yakşi Turizm Otelcilik adres Haberi

Yakşi Turizm Otelcilik adres

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdürrezzak Yakişi ve Semra Yakişi ortaklığında kuruldu.

Yakşi Turizm Otelcilik Bilişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Konaklama amaçlı hizmet verilebilecek her türlü tesisleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu iş yerlerini satın almak, satmak , kiralamak, kiraya vermek, - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek - Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. - Her türlü restoran,...