11 / 05 / 2024

Yaktaş zeminleri

Yaktaş zeminleri

1.300 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi’nden sonra 3.804 yatak kapasitesi ile dünyanın en büyüğü ünvanını alacak olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesinde de sona gelindi. 

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

İstanbul'un bu 5 ilçesine dikkat! Naci Görür tek tek açıkladı ve uyardı: Zeminleri iyi değil!

İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda en fazla riskli yapının Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Esenyurt'a olduğu açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve riskli ilçelere değindi. 

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Bina zeminleri bakterilerle güçlenecek!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Mühendislik Fakültesi ve Atatürk Üniversitesinde görev alan akademisyenler tarihi binaların zemine bakteri enjekte ederek güçlendirme yapılabileceğini belirledi.

Gerflor, Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu!

Dünyanın en önemli zemin üretici firmalarından biri olan Fransız Gerflor, Türk şirketi Yaktaş İnşaat'ın hakim hissedarı oldu.

Son dakika: İstanbul'da alarm veren ilçeler!

İzmir depreminden sonra Bayraklı'da meydana gelen yıkım İstanbul'daki riskli zeminleri akıllara getirdi. Peki İstanbul'da olası büyük bir depremde büyük risk altında olan bölgeler neler? İşte İstanbul'da alarm veren o ilçeler...

İstanbul'un riskli ve sağlam zeminleri: İlçe ilçe risk haritası!

İstanbul’un riskli ve sağlam zeminli bölgeleri haritalandırıldı. Çalışmalarda deprem büyütmesi olarak tanımlanan zemin hareketlerinin yüzeye yansıması da araştırıldı.

Yaktaş, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük sağlık projelerinin zemin çözüm ortağı!

1.300 yatak kapasitesi ile Türkiye’nin en büyüğü ünvanını alan Mersin Şehir Hastanesi’nden sonra 3.804 yatak kapasitesi ile dünyanın en büyüğü ünvanını alacak olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesinde de sona gelindi. 

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

Mersin Şehir Hastanesi'ne Yektaş imzası!

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

Yaktaş Levent’te showroom açtı!

Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı.

Stat zeminleri 200 bin Euro'ya daha iyi hale geliyor!

Futbol kulüplerinin sıkça sorun yaşadığı stat zeminleri, 200 bin avro maliyetli elektrikli alttan ısıtma sistemiyle daha iyi hale getirilebiliyor.

Yaktaş zeminleri Haberi

Yaktaş zeminleri

Türkiye’nin ilk entegre sağlık projesi olan Mersin Şehir Hastanesi’nde 135.000 m2`lik zemin Gerflor ürünleriyle kaplandı. 328 bin m2’lik inşaat alanına sahip PPP bazlı (Kamu Özel Ortaklığı) proje 1.300 yatak kapasitesiyle şimdilik Türkiye’nin en büyüğü konumunda. Mersin Şehir Hastanesi’nin gerek sağlık birimlerindeki, gerekse de teknik hizmetler binalarındaki zeminler, 4 bin kişilik istihdam ve günlük 6-8 bin hasta trafiğini karşılayabilecek üstün dayanıma sahip durumda. 

“Böylesi başarılı uygulamalar sektörümüzü daha da güçlendirecek”

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Yaktaş Yönetim Kurulu Başkanı Artuk Yakut, yapımı tüm hızıyla devam eden ve dünyanın tek kontratla inşa edilen en büyük sağlık kampüsü olma özelliğini taşıyan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin de Gerflor zeminler ile hizmet vereceğini açıkladı: “Yaktaş’ın 23 yıllık tecrübesi, finans gücü ve Gerflor ürünlerinin çözüm odaklılığı ve...