18 / 05 / 2024

Yaktaş Levent’te showroom açtı!

Yaktaş Levent’te showroom açtı!

Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı.



Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı. İstanbul Tasarım Bienali Yaratıcı Mahalleler kapsamında insana dair hikâyeleri olan tasarımları Showroom’unda biraraya getiren Yaktaş, zemin kaplamaları ürünleriyle tasarımın birlikteliğini vurguluyor 


Zemin kaplama çözümleriyle Türk yapı sektöründe önemli projelerde mimarların yanında olan Yaktaş tasarıma verdiği önemi yeni sergisinde bir kez daha öne çıkarttı. Levent’teki Showroom’unda yer alan sergide insana dair hikâyeleriyle ilişkilendirdiği masa, iskemle, koltuk, askılık, aydınlatma, sehpa gibi endüstriyel ürünleri bir enstalasyonla biraraya getirdi. İnsanın var olmak ve var etmek için ihtiyacı olan kavramlar üzerine kurulu sergide, izleyiciler Yaktaş Zemin Çözüm Merkezi’nin farklı mekânlarında estetik, işlevsellik, iletişim, akış, esneklik, rahatlık, oyun, eğlence, enerji, korunma, geometri, aşk, müzik, ritim, sağlık, destek, güven, keyif gibi insansı kavramları deneyimledi.  8 tasarımcının 12 ürünüyle İnsansı Tasarımlar Aralık ayının ortasına kadar Yaktaş Showroom’da sergileniyor


Sergide Kerem Ariş (Uniqka), Yasemin Artut (Roka Design), Tanıl Çokşenim, Feza Ökten Koca (Elips Tasarım), Aslı Kutluay, Peter Opsvik (Varier - Nordist), Ayşe Ören ve Ozan Sinan Tığlıoğlu (Tuna Ofis) tasarımları yer aldı. Yaktaş Showroom’da ideoloji çatışmalarını sorgulayan, dans eden, heykelsi askılıklar, öneri, fikir ve eleştiri kutusu, insan iskelet sistemine öykünen, kullanıcının hareketlerini takip eden, tasarımında tıp doktorlarıyla çalışılmış ikonik koltuklar, oyun oynayan puflar, anneyi ve çocuğunu sembolize eden, insan vücuduna gönderme olarak tasarlanmış fütürist aydınlatmalar, duygularımızı, mantığımızı yansıtan sehpalar Aralık ayının ortasına kadar izlenebilir.  



Yaktaş Zemin Çözüm Merkezi 2017 yılında çok farklı etkinlik serileriyle yapı profesyonellerini ağırlayacak

Yaktaş yeni yılda sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak ve tasarımı her yönden ele alacak etkinlikleriyle Levent’teki Showroom’unda mimarları, iç mimarları, tasarımcıları ve yapı profesyonellerini biraraya getirecek. Projelere bütüncül zemin çözümleri sunan Yaktaş, bir yandan da sektöre katkı sağlayacak ve iş ortamını geliştirecek buluşmaları da misyonunun bir parçası olarak adlandırıyor. 



Geri Dön