18 / 05 / 2024

Yakup Canbolat biyografi

Yakup Canbolat biyografi

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı. Peki, Yakup Canbolat kimdir?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat ne iş yapmaktadır?

Yusuf Canbolat kimdir? Yusuf Canbolat'ın eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yusuf Canbolat'ın kim olduğu ve Yusuf Canbolat'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Barçın Canbolat Ant Yapı'nın Antwell projesini değerlendirdi!

Psikolog Barçın Canbolat, Ant Yapı'nın Antwell projesini değerlendirdi. Canpolat, ''kişinin kendini güvende hissedeceği bir ortamda yaşaması, dilediğinde sağlık desteği alabileceğini bilmesi, harika'' dedi. 

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Yakup Eldemir: İndirim inşaat sektörüne canlılık getirecek!

Emlakçı Yakup Eldemir, geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan tapu harçlarında indirim ile ilgili görüşlerini paylaştı. Eldemir, kararın uzun vadede sürekli geçerli olmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakup Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yakup Özyürek imzasıyla kuruldu.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

İstanbul Samatya Yakup Ağa Hamamı 20 milyon dolara satılıyor!

1547 yılında Mimar Sinan tarafından İstanbul'da inşa edilen Samatya Kapıağası Yakup Ağa Hamamı'nın 20 milyon dolara satılması planlanıyor. Mülkiyeti üç iş adamına ait hamamın 1 dönümüne toplam 900 metrekare olacak şekilde iki bina yapılabiliyor.

Konya'nın 2016 yatırımlarında bin 62 proje var!

Konya İl Koordinasyon Kurulu 3.Dönem Toplantısı Vali Yakup Canbolat’ın katılımıyla İl Özel İdaresi Binası’nda gerçekleştirildi. Konya yatırımlarında 2016 yılı için bin 62 projenin bulunduğu belirtildi.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Yakup Canbolat biyografi Haberi

Yakup Canbolat biyografi

Yakup Canbolat kimdir?

1969 yılında Çorum Alaca'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Alaca'da tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimini kazandı. 1991 yılında mezun oldu. 1992 yılında Konya'da kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 


8 ay boyunca İngiltere'de dil eğitimi aldı. Kahramanmaraş'ın Andırın ve Afşin ilçelerinde kaymakam vekili görevlerinde bulundu. Sırasıyla 1995-1998 yıllarında Durağan (Sinop), 1998-2000 Yedisu (Bingöl), 2000-2003 Cumayeri (Düzce), 2003-2005 Kahta (Adıyaman) ilçelerinde kaymakamlık, 2005-2007 yıllarında Yozgat Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

2007 yılından beri de Söğüt (Bilecik) Kaymakamlığı görevini yürüten Canbolat, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Eğitim Daire Başkanlığı görevini yürüttü.


23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanı Yakup Canbolat Hakkari Valiliği’ne atandı.


Canbolat, evli...