08 / 05 / 2024

Yakup Köç

Yakup Köç

Pendik bölgesinde uzun yıllara dayanan ticari deneyimi olan üç firmanın güç birliği Statü Park’ta toplandı. Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Statü Park, kentsel dönüşümü de teşvik eden bir anlayış ile metrekaresi

Sektör temsilcileri açıkladı: Konutta öncelik depreme dayanıklılık olmalı! 

İstanbul Ticaret Odası İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi toplantısı, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yakup Köç başkanlığında gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda, sektör temsilcileri yaşanan sorunlara parmak bastı.

Kiracılar dikkat! Aylık 5 bin TL ile nasıl ev sahibi olunur?

Finans Broker'ı Efe Yakup Karahanlı sosyal medya hesabı X'ten aylık 5 bin lira yatırımla nasıl ev sahibi olunabileceğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Effe Group Otomotiv Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Effe Group Otomotiv Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Tınkır tarafından kuruldu.

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy'de Yakup Gürbüz tarafından kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jakob Mimarlık Alüminyum İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnunda  50 bin TL  sermaye bedeli ile Yakup Aslan tarafından kuruldu.

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballı Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Ballı tarafından kuruldu.

Yakup Köç Haberi

Yakup Köç

Pendik’te merkezi bir konuma sahip olan Statü Park, 8 bin 529 metrekarelik arsa üzerinde iki blok olarak yükselecek. 218 daireden oluşan projenin büyük kısmı peyzaj alanlarına ayrılıyor.

Ortaklığı oluşturan firmalar adına bir konuşma yapan Mostar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Yakup Köç, bölgedeki markalı konut açığını kapatmak üzere böyle bir projeye giriştiklerini dile getirdi. Meskun mahallin arasında yer alan projenin lokasyonu ve kalitesi ile çok değerli olduğuna dikkat çeken Köç, “Buradan yürüme mesafesinde Pendik’in herhangi bir merkezi noktasına gidilebilir. Caddebostan Pendik Sahil Yolu’na, Pendik çarşıya, tren istasyonuna, minibüs duraklarına 2 dakikalık bir mesafedeyiz” dedi.

Kartal’dan Pendik’e kadar olan bölgede E-5 Karayolu’nun altında markalı ve değerli bir konut projesinin olmadığını söyleyen Köç, “Bu nitelikte bu proje...