22 / 05 / 2024

Yakup Örs

Yakup Örs

Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Eren Saniosoğlu, Yakup Örs, Furkan Gönültaş, İbrahim Tok ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

BİM'de Jeep RX5, Jeep YDIII, KUBA RS PRO X katlanabilir elektrikli bisiklet kaç TL? İşte fiyat listesi

BİM 29 Nisan 2022 aktüel kataloğunun ürünleri belli oldu. Bu hafta BİM'de dikkat çeken ürün elektrikli bisikletler oldu. Peki BİM'de Jeep RX5, Jeep YDIII, KUBA RS PRO X katlanabilir elektrikli bisiklet kaç TL? İşte fiyat listesi...

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Kripto para borsasındaki büyük hırsızlık ve dolandırıcılığa suç örgütü davası!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsasında hırsızlık ve dolandırıcılık yaparak, toplamda 72 kişiyi mağdur eden 13 sanık hakkında, 378 yıldan 763 yıla kadar değişen hapis cezaları talep edildi.

GAPAS Serbest Kürsü 2022'de Ekonomi ve Gayrimenkul etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde 'Ekonomi ve Gayrimenkul' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örs Akaryakıt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile A.Muhammet Örs tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü 'Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor' etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinliklerinin 4.'sünde "Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor?" sorusunun yanıtı aranacak. Etkinlik yarın saat 20:30'da başlayacak.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Karakaya tarafından kuruldu.

Yakup Örs Haberi

Yakup Örs

Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Eren Saniosoğlu, Yakup Örs, Furkan Gönültaş, İbrahim Tok ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya...