02 / 05 / 2024

Yakuplu Denizistanbul etapları

Yakuplu Denizistanbul etapları

Denizistanbul projesi Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak.

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Yakuplu Denizİstanbul ile yaz-kış tatil tadında bir yaşam!

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konaklarının yapımına hızla devam ediyor. Mercan Konakları’nda yaz-kış tatil tadında bir yaşama kavuşma imkanı sunuluyor.

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları!

Denizİstanbul Yakuplu Keleşoğlu fiyatları 520 bin liradan başlıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında konut teslimlerinin 2017 yılı son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Yakuplu Denizistanbul projesinde teslimler 2021 yılında tamamlanacak!

Denizistanbul projesi Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak.

Denizİstanbul Yakuplu Konutları teslim tarihi!

Deniz İstanbul Evleri Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Projede daire alanları 127 metrekareden başlangıç gösteriyor. Denizİstanbul Yakuplu Konutları teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi.

Yakuplu Denizİstanbul satılık!

Yakuplu Denizİstanbul satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin Mercan etabının 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Denizİstanbul Yakuplu iletişim!

Denizİstanbul Yakuplu iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 4 bin 500 daire ve 300 villanın yer aldığı projenin tamamının 2021 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Yakuplu Deniz İstanbul ödeme planı!

Yakuplu Deniz İstanbul ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay taksit avantajı sağlanıyor. Deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları!

İstanbul 'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu 'da bulunan proje 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satış fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu ödeme seçenekleri!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 indirim uygulanıyor. 2017 yılı sonunda tamamlanacak olan proje 78 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Yakuplu Denizistanbul etapları Haberi

Yakuplu Denizistanbul etapları

Denizistanbul projesi İstanbul Yakuplu’da Keleşoğlu Holding imzası ile hayata geçiyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak projede 4 bin 610 konut, 319 villa ile otel, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi alanlar da yer alacak. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim’e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi’ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul’un, sadece bir konut projesi olmadığına dikkat çekiliyor. Denizİstanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM’si, su sporları merkezi, 1.5 kilometrelik kumsalı, West İstanbul Marina’sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor.


1 milyar dolar yatırım değerine sahip Denizİstanbul projesinin 20 farklı parselde, 12 farklı fonksiyonun bir bütün olarak tasarlanması ile doğduğunu belirten Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, “Yerleşimde yapılar, birbirlerinin görüşünü...