04 / 05 / 2024

Yakuplu Marina projesi

Yakuplu Marina projesi

Keleşoğlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Deniz İstanbul Projesi Yakuplu fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde hayata geçirildi. Projede teslimler 2017 yılının sonuna doğru yapılacak...

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Yakuplu Marina projesi Haberi

Yakuplu Marina projesi

İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul  Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor. Deniz İstanbul 4 bin 500 daireden meydana geliyor. 


Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil villa seçenekleri yer alıyor.


Projedeki dairelerin büyüklükleri 80 metrekareden başlıyor 167 metrekareye kadar yükseliyor. Proje; Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Deniz İstanbul projesinin ortak kullanım alanları arasında, su sporları merkezi, mağaza, kafe-restoran, kumsal, sosyal tesis, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor.  


Deniz İstanbul Yakuplu Marina Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Yakuplu Marina satış ofisi: 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Öznur...