07 / 07 / 2024

Yakut Strafor İmalat Kimin

Yakut Strafor İmalat Kimin

Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Tutkun tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınbaş'tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde geldi! Altınbaş, yakut yüzüklere indirimler geldi. Peki, Altınbaş'ta yakut yüzükler ne kadar? İşte 11 Ocak 2023 Altınbaş yakut yüzük fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan müjde geldi! Emel Pırlanta, yakut yüzüklere yüzde 60 indirim uyguladı.  İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...

Yakut Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yakut tarafından kuruldu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut İstanbul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Aml Rafıa M. Abdulsalam tarafından kuruldu.

Vg Strafor Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vg Strafor Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Soyyiğit ve Hüseyin Vahap Tunbul ortaklığında kuruldu.

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yakut tarafından kuruldu.

Ataşehir Yakut Sitesi'nin dönüşümüne üç firma talip!

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut Sitesi de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak. İşte Yakut Sitesi'nin dönüşümüne talip olan üç firma...

Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Tutkun tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rize Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u teslim edildi!

Rize Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Ribelsan tarafından yeniden inşa edilen Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da konumlandırılan Taş Dünyası Yakut Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Projenin Temmuz 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Hasankeyf strafor malzemesiyle maketleştirildi!

Hasankeyfli Selahattin Cihan, Ilısu barajı altında kalacak tarihi ilçe Hasankeyf’i ısı yalıtımında kullanılan strafordan maket haline getirdi. Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf, strafor malzemesiyle maketleştirildi.

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Yakut Strafor İmalat Kimin Haberi

Yakut Strafor İmalat Kimin


Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Nihat Tutkun tarafından kuruldu. 


Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 Yurtiçi ve dısında mesken, isyeri, fabrika, tatil köyleri, Otel, Motel, Pansiyon ishanları, Terminal, Hastane, Üniversite, Okul , Ögrenci Yurdu, Egitim ve Spor Kompleksi, Termal Tesisler ve bu gibi bilumum insaatları yapmak, yaptırabilmek.2- Maksat ve konusu ile ilgili ısıtma, Sogutma, Havalandırma ürünlerinin alım satımlarını Teknik Danısmanlıgını, alt yapı çalısmasını sistem kurumlarını, Mühendislik çalısmalarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Yakut Strafor İmalat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Ayazağa Mah.169.Sok.No.10 C...