03 / 05 / 2024

yakutiye belediye bina yıkımı

yakutiye belediye bina yıkımı

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, valilik ve emniyet müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar ile tehdit oluşturan, suç mahalli olmaya yatkın sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi....

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Belediye, KDV'den muaf ticaret imarlı arsayı 6 taksitle satıyor! İhalesi 12 Aralık'ta!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet ticari alan imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm detaylar...

Bu ilde konut imarlı 5 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! 15 ay taksitle 4 arsa satacak!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum, Yakutiye Muratpaşa Mahallesi ve Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. 

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Diyarbakır'da 30 binada hasar tespit edildi, 2 katlı bina boşaltıldı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde belediye ekiplerince yapılan incelemede 30 binada hasar tespit edildi. Yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı bir bina tahliye edildi.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Erzurum Yakutiye'de 19.7 TL'ye icradan satılık bina!

Erzurum 3. İcra Dairesi  Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallen Lalapaşa Mahellesi 594 Ada 132,13 metrekare alanlı kargir ve vasıflı 38 nolu parsel ile aynı adada 128,13 mekrekare alanlı daireyi 19 milyon 846 bin 234,94 TL'ye icradan satıyor... 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

yakutiye belediye bina yıkımı Haberi

yakutiye belediye bina yıkımı


Erzurum Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, virane ve metruk binaları yıkmaya devam ediyor. 


Belediye Başkanı Ali Korkut, valilik ve emniyet müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar ile tehdit oluşturan, suç mahalli olmaya yatkın sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Korkut, ilçe sınırları içerisinde çok sayıda metruk ve terk edilmiş bina olduğunun altını çizerek “Belediye olarak valilik ve emniyet müdürlüğümüz ile koordineli bu tür binaları tespit ederek yıkımını yapıyoruz. Ekiplerimiz, binayla ilgili çalışma yapıyor, raporlar hazırlanarak bina yıkılıyor. Bu binalar, Emniyet Müdürlüğümüzden gelen bilgiler dikkate alınarak tespit ediliyor. Genellikle terk edilmiş ve suç mahalli olmaya uygun yerler. Binalar yıkıldıkça çevre sakinleri de rahat nefes alıyor.” dedi. Korkut, ilçe sınırları içerisinde çok sayıda benzer yapının olduğunu söyledi. 


Bu arada...