25 / 07 / 2024

yakutiye belediyesi sms

yakutiye belediyesi sms

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, derdini ulaştıramayan vatandaş kalmasın, 180 bin ilçe sakininin her biri sorununu iletsin diye teknolojik yenilikleri devreye sokuyor. Vatandaşlar sms ile belediyeye istek, talep ve şikayetlerini iletebiliyor.

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da askıya çıkan imar planları SMS'le cepte!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı anlayışla "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçiriyor. 

İstanbul’da imar planı değişiklikleri SMS ile öğrenilebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yaptığı imar plan değişikliklerini İstanbullulara SMS ile bildirecek. Yeni uygulamayı müjdeleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Artık gizli saklı imar planı değişikliği yok; her şey şeffaf, her şey erişilebilir” şeklinde konuştu.

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi 30 Ekim'de!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale 30 Ekim'de yapılacak..

Erzurum Yakutiye'de 6.8 milyon TL'ye kat karşılığı satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi, Çırçır Mahallesi'nde yer alan 4 bin 142 metrekare büyüklüğündeki arsa, kat karşılığı satıyor...

Erzurum Yakutiye'de 18.8 milyon TL'ye satılık 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Rabiaana Mahallesi'nde yer alan 7 işyerini satıyor. İşyerleri için ihale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erzurum Yeşil Yakutiye Konutları'nda son durum!

Yakutiye Belediyesi ve Özbağ İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Yeşil Yakutiye Konutları hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Projenin 2017 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Erzurum Yakutiye Belediyesi projelerini tanıttı!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Meclis Üyelerine yürütülen kamulaştırma ve kentsel yenileme projelerini yerinde anlattı. Yakutiye Belediyesi Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

Erzurum Yakutiye'deki dönüşümde 7 bina yıkıldı!

Yakutiye Belediyesi, 2016 yılının ilk yıkımını gerçekleştirdi. Hacıcuma Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 7 adet bina belediye araçları tarafından yıkıldı. Ali Korkut, Hacıcuma - Taş Mescit - Kadana'daki dönüşümde yapım süreci Nisan'da başlayacak.

Erzurum Yakutiye Üç Kümbetler Projesi'nde son durum ne?

Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Yakutiye Belediyesi tarafından yürütülen Üç Kümbetler Proje alanını gezerek gelinen nokta hakkında bilgi aldı.

yakutiye belediyesi sms Haberi

yakutiye belediyesi sms


Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, derdini ulaştıramayan vatandaş kalmasın, 180 bin ilçe sakininin her biri sorununu iletsin diye teknolojik yenilikleri devreye sokuyor. Tüm operatörlerden "3172"e YAKUTİYEBEL yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra istek, talep ve şikayetlerini yazanlar aynı gün cevaplarını da alacaklar.


Her insanın belediyeye gelmediğini, gelemediğini ifade eden Ali Korkut, ilçe halkına bir mesaj kadar yakın olduklarını belirtti. Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Akıllı Kent Otomasyon sistemi ile ilçenin tüm verilerini datalara kaydettiklerini hatırlatarak 'e-belediye, T-belediye'ciliğin ardından vatandaşın belediyeye ulaşımı için yeni bir teknolojik imkanı devreye soktuklarını söyledi. Vatandaşların çevrelerindeki sorunları, istek ve şikayetlerini bir mesajla bildirebileceklerini ifade eden Ali Korkut, "Yakutiye Belediyesi olarak hizmette teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya çalışıyoruz. Bunda amaç, vatandaşın bizlere kolay yoldan ulaşabilmesini sağlamak, hizmetin daha...