18 / 05 / 2024

Yalan dünya\'da Tepe Home

Yalan dünya\'da Tepe Home

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya dizisi karakterleri dışında dikkat çeken bir diğer özelliği ise mobilyaları

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Dünya da aynı dertten muzdarip! Korkunç artış devam ediyor

Türkiye'de marketlerdeki fiyat artışı durduralamıyor ancak dünya ülkeleri de aynı dertten dolayı muzdarip. İngiltere'den de market fiyat artışlarıyla ilgili benzer haberler geldi.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Dünya tarihi böyle bir olay görmedi! Benzin, gıda, ev fiyatları eyvah eyvah dedirtecek

Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal İşler Departmanı tarafından yayımlanan rapora göre dünya nüfusu 8 milyarı aşacak. Bu da başta gıda ürünleri olmak üzere birçok ürünün değerlenmesi anlamına geliyor.

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Dünya’da konut fiyatları yükseliyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, devam eden pandemi sürecine rağmen başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere dünya genelinde  otuza yakın şehirde konut fiyatlarının yüzde 10 nun üstünde yükseldiğini değerlendirdi...

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Çimsa, WOC 2019'da dünya markaları ile bir araya geldi!

Çimsa, World of Concrete (WOC) 2019’da inşaat ve çimento sektörünün dünya markaları ile bir araya geldi.

Yalan dünya\'da Tepe Home Haberi

Yalan dünya\'da Tepe Home

Yalan Dünya dizisinin Mobilya ve Aksesuar sponsoru olan Tepe Home tüm Yalan dünya karakterlerinin evini düzenlediği gibi Rıza'nın yaptığı mobilyalara da ilham oldu.


39. Altın Kelebek Ödül Töreninde, Tepe Home'un sponsorluğunu yaptığı dizi, 5 farklı dalda ödül aldı. 

En İyi Senaryo Yazarı, En İyi Dizi, En İyi Komedi Dizisi, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ve En İyi Erkek Komedi Oyuncusu ödüllerine layık görülen dizinin setinde Tepe Home ürünleri yer...