28 / 04 / 2024

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...




TRT Haber'de yer alan habere göre; Türkiye'nin otomobili Togg, dünyaya pazarına çıkıyor. Togg'un dışa açılım planlamasındaki öncelikli hedefi Avrupa'da söz sahibi konuma gelebilmek.

Togg, yaygın bir şarj alt yapı sistemi oluşturarak, küresel elektrikli otomobil pazarına 2024 yılında girmeyi hedefliyor.

Yol haritasına göre; 'T10X' modeli, Avrupa'da ilk andan itibaren dev markalarla rekabet edecek şekilde pazardaki yerini alacak.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa da fırtına gibi esecek!

2025'TEN İTİBAREN VİTES YÜKSELTECEK!

Türkiye'nin otomobili 2025'ten itibaren vites arttıracak genişleme politikası ülke ülke olacak. Yerli Otomobil Togg'un zamanla kıtanın tümüne yayılması öngörülüyor.

Ardından küresel potansiyeller belirlenecek. Dünyaya açılma süreci fabrikanın üretim kapasitesi ile orantılı olacak şekilde organize edilecek.  Otoriteler elektrikli otomobilde 2025 yılının kırılma yılı olacağını söylüyor. Togg bu nedenle bu tarihte vites yükseltecek ve yeni üretim kapasitesi ve modelleri ile pazara çıkacak.

 


Geri Dön