30 / 04 / 2024

TOGG'un yeni versiyonunun fiyatı belli oldu! 29 Ekimde satışa çıkıyor!

TOGG'un yeni versiyonunun fiyatı belli oldu! 29 Ekimde satışa çıkıyor!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un yeni versiyonun fiyatı belli oldu. 29 Ekim’de satışa çıkacak yeni model için belirlenen fiyat merak ediliyor. TOGG yeni versiyonun satışa çıkacağı ücret haberimizde...



Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) kasko değer listesi, birçok otomobilin resmi fiyat listelerinden önce açıklanmasıyla son dönemde dikkat çekiyordu. Şimdi TSB'nin listesinde yerli otomobil Togg T10X'in henüz satışa sunulmayan versiyonunun fiyatını ortaya çıkarmasıyla dikkat çekti. Togg T10X, 29 Ekim'de piyasaya sürülecek. Nisan ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyelerine teslim edilen 320 kW gücündeki 4x4 çekiş sistemine sahip olan araç TSB'nin listesine göre 1 milyon 790 bin TL bir fiyata sahip.

 TOGG un yeni versiyonunun fiyatı belli oldu! 29 Ekimde satışa çıkıyor!

Çift motorlu versiyonu ne kadar?

Yerli elektrikli otomobil üreticisi Togg'un T10X modeli, Mart ayında ön siparişe açılmış ve aracın fiyatları açıklanmıştı. Togg'un ilk modeli olan T10X, tek elektrik motorlu ve arkadan itişli olarak piyasaya sürüldü. Yerli elektrikli SUV, 2 farklı donanım ve 2 farklı menzil seçeneğiyle sunuldu ve 177 bin 467 adet ön sipariş topladı. Şirket, yıl sonuna kadar 20 bin kişiye çekiliş sonucunda otomobili teslim edeceğini açıkladı. Ancak Togg'un hedefi, kamu ve şirket ortakları dahil olmak üzere yıl sonuna kadar toplam 28 bin adet otomobil teslim etmek.

TSB kasko değer listesi incelendiğinde, Togg T10X'in henüz resmi olarak açıklanmayan bir başka versiyonunun fiyatının ortaya çıktığı tespit edildi. Bu versiyon, çift elektrik motorlu ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılmış. V2 yüksek donanım paketli ve uzun menzile sahip olan bu versiyonun fiyatı TSB listesinde yer alıyor.

320 kW gücündeki çift motorlu versiyonun fiyatı 1 milyon 790 bin TL olarak açıklandı ve bu versiyonun ÖTV'sinin yüzde 50'lik dilimde yer alacağı belirtildi.

Togg T10X'in şu anda satışta olan versiyonlarının fiyatları ise şu şekilde:

  • T10X V1 RWD Standart Menzil 953,00 TL
  • T10X V2 RWD Standart Menzil 1.055.000 TL
  • T10X V2 RWD Uzun Menzil 1.215.000 TL

Geri Dön