05 / 05 / 2024

Yalçın Atlı ankara-ankara projesi davası

Yalçın Atlı ankara-ankara projesi davası

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara davasını kazandı!

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

Ergün Turan Ankara şantiyelerinde incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Ankara şantiyelerinde incelemelerde bulundu.

Altın Kuleler Ankara fiyatları!

Altın Kuleler Ankara fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. Kurumsal Yapı A.Ş.'nin inşa ettiği Altın Kuleler Altındağ projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı...

Sinpaş Altın Kuleler Ankara fiyatları!

Sinpaş Altın Kuleler Ankara fiyatları 421 bin 900 liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş Altın Kuleler Ankara projesinde ilk kule bu yıl nisan ayında teslim ediliyor...

Yapı Kredi Koray GYO 6.Tüketici Mahkemesi davasına ilişkin bilgileri!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalçın Atlı tarafından şirkete açılan Ankara 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2013/1915 esas sayılı davası hakkında açıklama yayınlamıştır.

Özgecan Aslan'ın adı Ankara'da bir parka verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde Mersin’de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın isminin Ankara’da bir park ve caddeye verileceğini açıkladı.

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Altın Oran Ankara satış ofisi!

Altın Oran Ankara projesinde daireler 323 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar tasarlandı. Altın Oran Ankara satış ofisi telefon numarası 0312 490 10 72.

Sinpaş Altın Oran Ankara adres!

Sinpaş Altın Oran Ankara projesinde dairelerin fiyatları 323 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede daire alanları 62 - 270 metrekare arasında değişiyor. İşte Sinpaş Altın Oran Ankara adres bilgileri...

Yalçın Atlı ankara-ankara projesi davası Haberi

Yalçın Atlı ankara-ankara projesi davası

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

Ankara-Ankara Projesi A blok 31 numaralı daire sahibi Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşmiş ve dosya tamamıyla kapanmıştır.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Sn. Yalçın Atlı (A blok, 31 no'lu daire sahibi) tarafından Şirketimiz'e karşı açılmış olan Ankara 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2013/1915 esas sayılı davasının 03.06.2015 tarihli duruşmasında, Ankara 6. Tüketici Mahkemesi, davanın, gerekçeli kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde temyizi kabil olmak üzere Şirketimiz lehine reddine karar vermişti. 20.08.2015 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile, daha önce UYAP Sistemi üzerinden temin edilerek 06.07.2015 tarihinde kamuya açıklanan gerekçeli karar aslının, Şirketimize tebliğ...