15 / 05 / 2024

yalçın ayaydın kimdir

yalçın ayaydın kimdir

İpekyol'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, tatlı bir telaşın içinde. Otelciliğe soyunan Ayaydın, şehir merkezinde 5 yıldızlı otel yapacak

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faik Açıkalın kimdir?

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı Faik Açıkalın kimdir? Faik Açıkalın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faik Açıkalın 'ın biyografisi...

Göktürk Yalın Evler projesinin yüzde 75'i tamamlandı!

Yalın Evler Projesi’nde, “mutlu sona” birkaç adım kaldı. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 50’si, 1,5 yıl içinde satılırken, inşaatın da yüzde 75’i tamamlandı.

Saadet Sayın kimdir?

Türk Serbest Mimarlar Derneği yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Saadet Sayın kimdir? Saadet Sayın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Saadet Sayın'ın biyografisi..

Yalçın Avcı: Mobilya sektörü yer darlığından yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor!

Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Yalçın Avcı yaptığı açıklamada, mobilya sektörünün şuanda yüzde 30 kapasite ile çalıştığını belirterek, kullandıkları sitenin 1960'lı yıllardan kalma olduğunu söyledi.

Yalın Evler Göktürk örnek daire!

İstanbul Avrupa yakası Göktürk'te inşa edilen ve Keleşoğlu İnşaat ve de Zilal İnşaat tarafından inşa edilen Yalın Evler Göktürk örnek daire görselleri ni haberlerimizde bulabilirsiniz.

İbrahim Aydın kimdir?

İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın kimdir? İbrahim Aydın, bugüne kadar hangi işlerde zaman aldı? İbrahim Aydın, ne zamandan beri İzmir Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

yalçın ayaydın kimdir Haberi

yalçın ayaydın kimdir

Uzun yıllar tek bir sektörde, hazır giyimde faaliyet gösteren Yalçın Ayaydın, hedef büyüttü. Yeni hedefleri arasında farklı sektörler bulunuyor. Ayaydın 2012 yılında 5 yıldızlı otel yapacak ve işletecek. Bunun için arsa arayışları sürüyor. Ancak uygun arazi bulunamadığı takdirde hedeften vazgeçmek yok. Bu durumda Ayaydın, yeni bir planı devreye sokacak.

Şehir merkezinde olacak

Planlanan otel yatırımı kesinlikle şehir merkezinde yer alacak. Ayaydın, özellikle Şişli, Nişantaşı, Taksim ve Mecidiyeköy gibi merkezlerden birinde otel inşa edeceklerini söyledi. Otel inşaatı tek bir blokta yükselecek ve yaklaşık 15-16 katlı olacak, inşaatı da kendilerinin yapacağını kaydeden Ayaydın, "5 yıldızlı otel için planım sadece işletmesinde bulunmak değil. Yapımından işletmesine tüm alanlarında yer alacağım" dedi.

Arazi bulamazsa apart yapacak

5 yıldızlı otel için uygun arazi bulunmadığı takdirde B planı olarak devreye,...