08 / 05 / 2024

Yalçın Öner özgeçmiş

Yalçın Öner özgeçmiş

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş!

1985 yılında İstanbul Boğazı'na yapılacak, Asya ile Avrupa kıtalarını ikici kez birbirine bağlayacak olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün yeri kesinleşmiş. Köprü, Hisarüstü ile Kanlıca arasında inşa edilecekmiş.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Konut kredisinde binanın yaşı önemli mi?

Aylık gelirinin olduğunu ispatlayabilen herkes konut kredisi alabiliyor. Konut kredisi kullanabilmenin bazı şartları bulunuyor. Peki, konut kredisinde binanın yaşı önemli mi?

Ev sahibi kiracısını evden çıkarabilir mi?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiralamalarında mal sahibi ve kiracılar karşılıklı olarak bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Peki, ev sahibi kiracısını evden çıkarabilir mi? Kiracı tahliye gerekçeleri nelerdir?

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Deprem sigortasını ev sahibi mi yapar?

Deprem sigortası, olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlı olmasını amaçlıyor. Tüm binalara deprem sigortasının yapılması gerekiyor. Peki, taşınmaz kiralamalarında deprem sigortasını ev sahibi mi yapar?

Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?

Beykonak Evleri projesi satışlarına "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla devam ediyor. Projede fiyatlar 832 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yalçın Öner özgeçmiş Haberi

Yalçın Öner özgeçmiş

Yalçın Öner kimdir?

Yalçın Öner, Sinpaş GYO Genel Kurul toplantısına kadar bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı. 1938 yılında Kastamonu’nun Araç ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 


ABD’de, University of Minnesota’da Kamu İdaresi alanında yüksek lisans yaptı. 1959 yılında Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 


1972-1978 yılları arasında Devlet Yatırım Bankası’nda, 1978 yılından sonra da Yatırım Finansman A.Ş.’de görev yaptı. 1985 yılında, Albaraka Türk’ün ilk Genel Müdürü oldu. 


Bu görevi 1996 yılına kadar sürdürdü. O yıldan Temmuz 2001’e kadar Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve devam etti. Temmuz 2001’den itibaren İç Denetim ve Risk Yönetimi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği, Nisan 2002-Ocak 2007 arasında da Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği yaptı. 


Aralık 2006-Mart 2008 arasında, Albaraka Türk’ün İç Sistemlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi...