29 / 04 / 2024

Yalçın Uluslararası mimarlık iletişim

Yalçın Uluslararası mimarlık iletişim

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kavasoğulları tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Yalçın Uluslararası mimarlık iletişim Haberi

Yalçın Uluslararası mimarlık iletişim

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi konusu:
DIŞ TİCARET Gümrük ve kambiyo mevzuatı çerçevesinde ithalat ve ihracatına izin verilen her türlü mamul veya hammaddelerin iç ticaret , ithalat , ihracat ve pazarlamasını yapmak. MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt...