09 / 05 / 2024

yalçınlar grup ulaşım

yalçınlar grup ulaşım

Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 40 Milyon Dolar yatırım tutarı ile hayat geçirdiği ilk markalı konut projesi olan GölMahal Villaları’nda sona yaklaşan Yalçınlar Group, bölgede yatırıma devam kararı aldı. Grup, bölgede 2.projesini hayat geçirmek için

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Geri Dönüşüm Plastik Granül İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Yalçın ve Bilal Tatoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Silivri, Fevzi Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde bulunuyor. Banka kresizi 48 ay vade fırsatı sunan projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

yalçınlar grup ulaşım Haberi

yalçınlar grup ulaşım

3.havalanı ve 3.köprünün bölgeye yakın yere gelecek olmasının değer artışı sağlayacağını ve en başından beri bölgeye inandıklarını dile getiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, “Biz en başından beri bu bölgeye çok inanıyorduk. Bölgenin her geçen gün değer kazanacağını biliyorduk. Bölgeye her geçen gün daha çok yatırımcının gelmesi bize ne kadar doğru bir karar aldığımızı gösterdi. Büyükçekmece Bölgesi, süreçte her geçen gün değerlenen bir bölge haline geldi. Büyükçekmece’ye şehircilik açısından baktığımızda yerleşim, imar, altyapı, çevre sorunlarını şehircilik donanımı ile çözmüş, gelişen çehresiyle bir dünya kenti olmaya aday bir ilçe olduğunu görüyoruz. Bölgede Türkiye’nin 1., Avrupa’nın 3.en yüksek TV kulesi, Türkiye’nin en büyük sergi alanı TÜYAP bulunuyor. Özellikle TÜYAP, pek çok sektöre yönelik düzenlenen ulusal ve uluslararası fuarlar sayesinde...