22 / 05 / 2024

yalçıntepe esenyurt

yalçıntepe esenyurt

Maximoon projesi kapsamında yer alan konutların fiyatlarında yakın zamanda zam söz konusu olacak. Fiyatlar şimdilik 89 bin liradan başlıyor...

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Alkan tarafından kuruldu. 

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Kanlıca’daki ikiz yalılar Rıza Sarraf'ın üzerine!

Kanlıca’daki ikiz yalıdan Ebru Gündeş’in üzerine olanı, Rıza Sarraf 8 Ocak 2016’da kendi üzerine almış. Sarraf, Cemalettin Happani’ye de Esenyurt’ta bir daire vermiş.

Ncadde Ottoman Esenyurt'ta 178 bin TL'ye full eşyalı suitler!

Ncadde Ottoman Esenyurt'ta full eşyalı 1+0 suit daireler yüzde 18 KDV dahil 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Çakır, Ali Suna, Sultan Suna ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Alm Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alm Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Serpil Şenay tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Koza Mahallesi 'nde kuruldu.

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyurt Yalıtım İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ünlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı 133 Sokak'ta kuruldu.

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihan Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 260 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Esenyurt, Kent Palas 2'de kuruldu.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

yalçıntepe esenyurt Haberi

yalçıntepe esenyurt

Toplamda 1.560 konuttan meydana gelen Maksimun projesi 32 bin 356 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Esenyurt'ta inşa edilen Maximoon projesi, Yalçıntepe Group tarafından hayata geçiriliyor. 


Projedeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. 1 oda 1 salon konutların alanları 56-71 metrekare; 2 oda 1 salon konutların alanları 102-153 metrekare; 3 oda 1 salon konutların alanları 144-153 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 89 bin liradan başlıyor. Ancak bu fiyatlar bir yakın zaman içerisinde zamlanacak. Projede ödeme koşulları müşteriler tarafından belirleniyor. 


Konutların yanı sıra 86 adet ticari ünitenin de bulunduğu proje; 115 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. Mayıs 2011'de başlanan proje; Aralık 2013'te tamamlanarak, müşterilere teslim edilecek. 



444 34 18    


www.maximoonevleri.com.tr   



Kübra...