19 / 05 / 2024

Yale Alarm Merkezi şube

Yale Alarm Merkezi şube

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yale Alarm Merkezi ile tek ödeme, ömür boyu güvenlik!

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, gerçekleştirdiği lansman toplantısında yeni “ Alarm Merkezi ” ile ilgili ürün ve hizmet detaylarını paylaştı.

Yale, avantajlı fiyatlarıyla Bauhaus’larda!

Kampanya kapsamında YALE Premium ve de Compact model alarm setleri, kameralı aydınlatma sistemi ve kapı hidrolikleri tüm Bauhaus mağazalarında, yüzde 10’a varan özel indirimlerle sunuluyor.

İstanbul'da yağış alarmı!

İstanbul'da yağış alarmı geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM ), özellikle Anadolu yakasında beklenen şiddetli yağış nedeniyle alarma geçerek, bütün birimlerini uyardı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

İzmir Bayraklı'ya deprem merkezi kuruluyor

Bayraklı Belediyesi, Postacılar, Deprem Etüt Merkezi kurmak için girişimleri başlattı

THY Teknik bölge uçak bakım merkezi oluyor

THY Teknik A.Ş., 600 milyon dolara Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım merkezi kuruyor

Edirne'deki Güreş Eğitim Merkezi'nin maliyeti 5 milyon TL!

Yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi'nin tamamlanmasıyla Edirne'nin uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya başlayacağı belirtildi

Zorlu Center ile İstanbul çekim merkezi olacak!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Center ile İstanbul'un çekim merkezi olacağını söyledi

Ataşehir, finans merkezi belgesi taslağında yer almadı

Ataşehir, finans merkezi strateji belgesi taslağında adres olarak gösterilmedi

Yale Alarm Merkezi şube Haberi

Yale Alarm Merkezi şube

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 ayrı noktaya taşıdı. Evde kurulu bir güvenlik sisteminin, hırsızlar için en caydırıcı yöntem olduğunu dile getiren Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, 2015 yılı sonuna kadar Alarm Merkezi sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Herhangi bir sabit hizmet bedeli ya da abonelik ücreti gerektirmeyen ve kablosuz kurulumu sayesinde her yere kolayca taşınabilen sistemde, birisi başlangıç, diğeri ekstra donanımlı iki ayrı seçenek yer alıyor. İhtiyaca göre 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model Kdv...