09 / 05 / 2024

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kale Kilit'in gözü Avrupa'da!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük entegre kilit fabrikalarından birinin temelini atan Kale Kilit, 2015’te açılacak yeni fabrikasıyla gözünü Avrupa’ya dikti. Grup ayrıca Topkapı'da konut projesine hazırlanıyor...

Yale Alarm Merkezi ile tek ödeme, ömür boyu güvenlik!

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, gerçekleştirdiği lansman toplantısında yeni “ Alarm Merkezi ” ile ilgili ürün ve hizmet detaylarını paylaştı.

Yale Dijital Monoblok Kilit görücüye çıktı!

ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan ve 1943 yılından bu tarafa Türkiye’de faaliyet gösteren YALE, dijital kapı kilidi ürün grubunun en yeni üyesi YDM3168’i piyasaya sürdü.

Kale Kilit'ten Kale Özgür Evler'de 1.286 TL taksitle!

Kale Kilit'ten Kale Özgür Evler'de 100 bin TL'lik kredi kullanıldığında aylık taksitler 1.286 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Beykent’te inşa edilen Kale Özgür Evler’de konut teslimi hemen yapılıyor

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip Haberi

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde irili ufaklı binlerce yeni projenin olduğunu vurgulayarak "Alarm Merkezimiz ile konut projelerinin var olan güvenlik tedbirlerine ek çözümler sunuyoruz. Türkiye'de resmi rakamlara göre sadece geçen yıl 150 bin ev hırsızlığı gerçekleşti. Tamamı kablosuz montaj edilen ürünlerimiz ile ülke genelindeki 20 milyon konutun yanı sıra henüz yapım aşamasında olan inşaat projelerinin de güvenlik sistemine talibiz. İşe, projelerin örnek dairelerinden başlayacağız. Buralara alarm sistemlerimizi ücretsiz olarak kurup, daire almaya gelenlerin avantajlarımızı yerinde birebir görmesini amaçlıyoruz. Herhangi bir abonelik ücreti veya aylık hizmet bedeli gerektirmeyen "Alarm Merkezimiz", yeni...