19 / 05 / 2024

Yale

Yale

Kampanya kapsamında YALE Premium ve de Compact model alarm setleri, kameralı aydınlatma sistemi ve kapı hidrolikleri tüm Bauhaus mağazalarında, yüzde 10’a varan özel indirimlerle sunuluyor.

Kripto paralarda balon var mı?

Yale Üniversitesi Profesörü ve aynı zamanda S&P Case- Shiller konut fiyat endeksi kurucusu da olan Robert Shiller, kripto para piyasalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Murat Sağman’dan Amerikalı yatırımcılara çağrı!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un davetlisi olarak Yale Üniversitesi’nde konferans düzenledi. Konuşmacı olarak konferansa davet edilen Ekonomist ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat Sağman; emlak sektörü, ekonomi, yatırım fırsatları gibi konuları değerlendirdi...

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yale artık kapı kolu da üretecek!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan 171 yıllık dünya markası Yale, kapı kolu üretimine başladı.

ABD'li kilit devi, KKTC bayiliğini Yar Group'a verdi!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan Yale, Türkiye organizasyonu üzerinden, bölge ülkelerinde yeniden yapılanma süreci başlattı.

Yale Alarm Merkezi ile tek ödeme, ömür boyu güvenlik!

Kilit endüstrisinin mucidi olarak anılan 171 yıllık dünya markası Yale, gerçekleştirdiği lansman toplantısında yeni “ Alarm Merkezi ” ile ilgili ürün ve hizmet detaylarını paylaştı.

Yale, avantajlı fiyatlarıyla Bauhaus’larda!

Kampanya kapsamında YALE Premium ve de Compact model alarm setleri, kameralı aydınlatma sistemi ve kapı hidrolikleri tüm Bauhaus mağazalarında, yüzde 10’a varan özel indirimlerle sunuluyor.

Yale Haberi

Yale

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan ve 1943 yılından bu tarafa Türkiye’de faaliyet gösteren YALE, Ağustos ayı boyunca avantajlı fiyatlarla Bauhaus’larda olacak. Kampanya kapsamında YALE Premium ve Compact model alarm setleri, kameralı aydınlatma sistemi ve kapı hidrolikleri tüm Bauhaus mağazalarında, %10’a varan özel indirimlerle sunuluyor.


YALE’nin Bauhaus’lardaki indirimleri hakkında detaylı bilgi için http://www.bauhaus.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, firmanın diğer kilitleme ve güvenlik çözümlerini www.yale.com.tr adresinde inceleyebilir ya da Türkiye’nin her yerinden 444YALE (4449253) numaralı telefonu arayabilirsiniz....