16 / 05 / 2024

ABD'li kilit devi, KKTC bayiliğini Yar Group'a verdi!

ABD'li kilit devi, KKTC bayiliğini Yar Group'a verdi!

Kilitleme ve güvenlik sistemleri alanında senelik 5,5 milyar Euro ciroya sahip ASSA ABLOY’un bünyesinde yer alan Yale, Türkiye organizasyonu üzerinden, bölge ülkelerinde yeniden yapılanma süreci başlattı.



Yale Türkiye, yurt dışındaki ilk bayiliğini yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde YAR Group’a verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, alanında 171 yıllık köklü bir dünya markası olan Yale’nin, Kuzey Kıbrıs’ta bayiliğini açmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti. 


Antik Mısır’da 4 bin yıl önce kullanılan modelden yola çıkarak geliştirdiği ve 1861’de patentini aldığı silindir kilidin mucidi olarak bilinen Yale, Türkiye’deki yeniden yapılanma atağını yavru vatana da taşıdı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayiliğini YAR Group’a veren firma, Türki Cumhuriyetler ve K.Irak’ta da bayilik modeli ile yeni satış kanalları oluşturmayı hedefliyor.  


Yale, Alarm Merkezi’ni Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de taşımayı hedefliyor


Türkiye pazarına 1943’te giren ve kapı kilitlerinden seyahat kilitlerine kadar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı ürün sunan ABD’li Yale, ev güvenliği alanındaki yeni hizmeti “Alarm Merkezi”ni bu ayın başında yaptığı bir sunumla tanıttı. Ev ve işyerlerinde etkin güvenlik sağlayan Yale Alarm Merkezi’nde aylık abonelik veya sabit hizmet bedeli bulunmuyor. Premium ve Compact isminde iki farklı ürün modelinin yer aldığı sisteme, ihtiyaca göre 12 ayrı güvenlik aksesuarı eklenebiliyor. Yale bu yeni hizmetini de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayiliği üzerinden yavru vatandaki kullanıcılara sunmayı hedefliyor. 


Yale ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.yale.com.tr adresini ziyaret edebilirler.




Geri Dön