03 / 05 / 2024

Yalı Ataköy ne durumda

Yalı Ataköy ne durumda

Yalı Ataköy projesinde VRV IV Heat Pump ve Heat Recovery Dış Üniteler, VRV iç üniteler, Duvar Tipi Şık İç Üniteler, KNX otomasyon arayüzü ve I Touch Manager Kontrol Ünitesi kullanılacak.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Ataköy binasının piyasa değeri 20 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Binanın aylık toplam KDV hariç kira değeri 111 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri ise 23 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Yalı Ataköy Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Yalı Ataköy Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy 22 numaralı apart ünite değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yalı Ataköy Projesi kapsamında bir adet bağımsız ünite için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

Yalı Ataköy ne durumda Haberi

Yalı Ataköy ne durumda

Yalı Ataköy projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşayacak.  Alpar Mimarlık tarafından tasarlanan ve konut, apart otel ve alışveriş tesislerinden oluşan Yalı Ataköy projesinde VRV IV Heat Pump ve Heat Recovery Dış Üniteler, VRV iç üniteler, Duvar Tipi Şık İç Üniteler, KNX otomasyon arayüzü ve I Touch Manager Kontrol Ünitesi kullanılacak.


İklimlendirme tercihlerini Daikin’den yana yapan iklimlendirme konusunda geleceğin yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayacak gayrimenkul projelerine Yalı Ataköy’de katıldı. Yalı Ataköy projesi sakinleri, Daikin VRV IV dış üniteler sayesinde eş zamanlı olarak ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda yıllık yüzde 28’e varan enerji tasarrufundan yararlanacak.

Özyazıcı İnşaat tarafından, Bakırköy Galeria AVM’nin yanında inşa edilen ve Alpar Mimarlık tarafından tasarlanan Yalı Ataköy Projesi’nde...