29 / 04 / 2024

yalıkent betonlama çalışmaları

yalıkent betonlama çalışmaları

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Yalıkent Sitesi'nde yapılan betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Bilecik'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

yalıkent betonlama çalışmaları Haberi

yalıkent betonlama çalışmaları


Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler Hacılar Mahallesi’nde yer alan Yalıkent Sitesi bahçesinde betonlama çalışmalarını sürdürüyor.


Site yönetiminin bölgeyi uygun hale getirmesinin ardından başlayan betonlama çalışmaları site sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Oluşabilecek sel ve su taşkınlarının rahatlatılması adına yürütülen çalışmalar en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Buradaki çalışmaların ardından ise ilçede ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde betonlama çalışmaları tekrar başlatılacak.



Arhavi...