18 / 05 / 2024

Yalın İnşaat projeleri 2018

Yalın İnşaat projeleri 2018

Uluslararası Yalın İnşaat Yöneticisi Michael Scott, firmanın zamandan tasarruf sağladığını, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu ve maliyetleri düşürdüğünü açıkladı.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Yalçın Urunlu vefat etti.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Yalın İnşaat projeleri 2018 Haberi

Yalın İnşaat projeleri 2018

Uluslararası Yalın İnşaat Yöneticisi Michael Scott, firmanın zamandan ve maliyetten tasarruf sağlamak için çalışmalara başladığını açıkladı. Scott, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, müşterinin istediği doğrultusunda proje ürettiklerini açıklayan Scott, hedeflerinin projeleri öngörülen zaman ve maliyette eksiksiz teslim etmek olduğunu açıkladı. 

Yalın İnşaat'la fazla kullanılan malzemelerin belirlenip, azaltıldığını belirten Scott, "Burada en önemli nokta insanlara değil, içinde olduğumuz sürece odaklanmaktır. Sürece odaklandığınızda sürekli olarak geriye döner ve iyileştirmeler yaparsınız. Örneğin bugün Japonlar herkesten daha üretken çünkü her gün sürekli olarak yaptıkları işleri kontrol ediyor ve daha iyisi olması için çalışıyorlar" açıklamasında bulundu.

Yalın İnşaat tarafından başlatılan sitemin faydalarını anlatan Scott, "Geçmişteki tecrübelerimize istinaden  yapmış olduğumuz  hesaplamalar ile güvenli tahminlere ulaşabiliyorsunuz. Müşteriye verdiğiniz güven sayesinde, kötü bir sonucun...