19 / 05 / 2024

Yalın Tan kimdir

Yalın Tan kimdir

Mimar Yalın Tan kimdir? Mimar Yalın Tan, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Yalın Tan, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yalın Tan...

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Altan Tan kimdir?

HDP Diyarbakır Milletvekilleri arasında yer alan İnşaat Mühendisi Altan Tan kimdir? Altan Tan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Altan Tan, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Altan Tan..

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalın Tan kimdir Haberi

Yalın Tan kimdir

Yalın Tan kimdir?

1969 yılında İzmir’ de doğan Yalın Tan, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2000 yılına kadar çeşitli bireysel ve ortaklı çalışmalarını sürdürdü. 


Yalın Tan, Jeyan Ülkü ile kendi adlarını taşıyan iç mimari tasarım ve uygulama firmalarını 2000 yılında kurmuştur. Firma kurulduğu günden itibaren ağırlıklı olarak ofis, perakende ve konut projeleri üzerine yoğunlaşmıştır. 


Yerli ve yabancı birçok marka ve kuruma proje, danışmanlık ve uygulama işleri adı altında servis vermektedirler. Ayrıca bir çok global markanın da lokal proje ve uygulama danışmanlığını da yürütmektedirler. 


Firma çalışmalarına, tasarım ve uygulama adı altında ihtisaslaşmış farklı proje ve uygulama ekipleri ile devam etmektedirler.


Mimar Yalın Tan projeleri:

İstinye Ev

"Bu projeye ilk başlandığında sadece basit bir apartman binasından oluşan üç katlı yapı, konumuna ve...