06 / 05 / 2024

Yalıtım firması Firestone canpa ile güçlerini birleştirdi

Yalıtım firması Firestone canpa ile güçlerini birleştirdi

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Kalekim'den İzolatex Plus ile ıslak mekanlara özel su yalıtımı!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, yapılarda en fazla suya maruz kalan alanlar için geliştirdiği ‘İzolatex Plus’ ile ideal bir su yalıtımı sağlıyor.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

Su yalıtımı depreme dayanıklı binalarda şart!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, depremde meydana gelen büyük yıkımların önemli nedenlerinden biri olan korozyona karşı en etkili yöntemin ‘su yalıtımı’ olduğuna dikkat çekiyor.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

ISOSPRING yalıtım malzemesi ile depreme karşı koruma!

Yalıtım ve zemin kaplama firması Eclectia'nın üretimini Türkiye' deki fabrikasında gerçekleştirdiği ISOSPRING yalıtım malzemesi ile “su yalıtımı yapılmış bir bina’yı depremin yıkıcı etkilerine karşı korumak mümkün.

Türk yalıtım plağı Minepor Avrupa'dan onay aldı!

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesinden onay aldı.

Türk yalıtım plağı Minepor, Avrupa'da onaylandı!

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesi'nden onay aldı. Minepor, AB'ye üye 28 ülkeye doğrudan ihraç edilebilecek.

İzocam'dan çatı yalıtımına özel Roofmix sistemi!

Sektörünün lider firması İzocam, yalıtım konusunda yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

Yalıtım firması Firestone canpa ile güçlerini birleştirdi Haberi

Yalıtım firması Firestone canpa ile güçlerini birleştirdi

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone ile Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Grubu güçlerini birleştirdi.


Canpa, ABD’li Firestone firmasının Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğünü üstlendi.Firestone ve Canpa arasında distribütörlük anlaşması 10 Haziran’da imzalandı.Anlaşma uyarınca Canpa, su yalıtımında kullanılan Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) tipi Firestone marka sentetik örtülerin bölge distribütörlüğünü yapacak.


Konu ile ilgili bilgi veren Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, “Sentetik örtülerde EPDM denince artık Ankara ve İç Anadolu bölgesinde Canpa akla gelecek.Şu an da birçok AVM terasları, göletler ve dış cephe pencere kenarlarında kullanılan bu ürünle Canpa, su yalıtımındaki etkinliğini artırmış olacak.” diye konuştu.


Özcan, “Dünya’da giderek yaygınlaşan sentetik örtülerin ABD pazarındaki payı yüzde 60’a ulaşmış bulunuyor. Türkiye’de ise hala bitümlü örtüler revaçta. Türkiye’de su yalıtım uygulamalarında...