07 / 05 / 2024

yalıtım için gerekli olanlar

yalıtım için gerekli olanlar

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda miras kalan malların mirasçılar tarafından alınması belli başlı şartlara bağlıdır. Vatandaşlar Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? sorusunu da bu yüzden sık sık sormaktadır.

Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı?

Tapuda intikal süreci kişilerin gözünde büyüttüğü işlemlerden biridir. Peki Tapuda intikal için tüm mirasçılar gerekli mı? İşte detaylar!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Kentsel dönüşüm için başvurular nasıl yapılıyor? 

Yaşanan depremler sonrasında riskli yapılarda yaşayan vatandaşlar, binalarının kentsel dönüşüme girmesi için ne yapması gerektiği sorusunu araştırıyor. Peki, kentsel dönüşümde başvurular nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm için gerekli evraklar neler?  İşte detaylar...

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

yalıtım için gerekli olanlar Haberi

yalıtım için gerekli olanlar

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye’de enerjinin yüzde 40’ının konutlarda kullanıldığını ve bu enerjinin yüzde 85’inin ısınma ve soğutma için harcandığını anımsattı. Kış soğukları başlamadan vatandaşların binalarının yalıtımlarını yaptırması gerektiğini belirten Eruslu, “Isı yalıtımı standartlara uygun ürünler doğru detaylarda doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Isınma için harcanan aylık ortalama 200 TL’lik yakıt faturası 100 TL’ye düşüyor. Örneğin, İstanbul'da 100 metrekarelik bir daire için kış sezonunda yalıtımsız bir binada yıllık ortalama 1.500 TL doğalgaz harcaması gerçekleşirken, bu rakam yalıtımlı bir binada 750 TL’ye düşüyor. Dolayısı ile yalıtımsız binalar ceplerimizin düşmanı” dedi.


Eruslu, “Türkiye’de 16 milyon bina yalıtımsız, bu da binaların yüzde 85’inin yalıtımsız olduğu anlamına geliyor. Bu binalar ısınabilmek için iki kat daha fazla...