28 / 05 / 2024

yalıtım önemli mi

yalıtım önemli mi

KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, su yalıtımının depreme dayanıklılığı artıran önemli bir işlev üstlendiğine işaret ederek, bu yüzden herkesin su yalıtımı yapılmış binalardan yana tercih hakkını kullanmasını istedi.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Su yalıtımı depreme karşı kalkandır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Akdemir, Su sızıntılarının binaların yaşam sürecini ve dayanıklılığını etkileyen en önemli faktörlerden olduğunu söyledi...

Kırklareli Üniversitesi'nin yalıtımında İzocam kullanıldı!

İzocam, verdiği yalıtım danışmanlığı hizmetiyle her ihtiyaca uygun çözümler ve ürünler sunuyor. Şirket, Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

10 milyon konutta yalıtım yeniden düzenlenmeli!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Isı, su ve ses yalıtımı son yılların en önemli konularından biri. Türkiye'de yaklaşık 10 milyon konutta yalıtımın yeniden düzenlenmesi gerekiyor." diye açıklama yaptı.

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

Su yalıtımı olmayan binaya izin yok!

Deprem tehlikesi altında bulunan Türkiye'de yapı ömrü ve dayanıklılığı açısından büyük öneme sahip su yalıtımı konusunda önemli bir adım atıldı. 

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Yalıtım harcamaları gider olarak gösterilebilecek!

Torba Yasa Tasarısı'nda enerji tasarrufu amaçlı yapılan harcamaların gider olarak gösterilebilecek olmasını değerlendiren EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, tasarının enerji ithalatı için de önemli olduğunu vurguladı.

yalıtım önemli mi Haberi

yalıtım önemli mi


Küçük bir sorun gibi görünse de evlerde su yalıtım sıkıntısı yaşanması halinde maddi ve manevi yorucu bir süreç başlıyor. Oysaki bu sıkıntılı süreçten ev satın alırken su yalıtımı yapılmış binaları tercih ederek kurtulmak mümkün. 

Daireler arasında ve bodrum katlarda meydana gelen su yalıtım problemleri nedeniyle ev sahipleri hayli zahmetli, üstelik de oldukça masraflı bir tamir ve tadilat sürecine giriyor. Su sızıntısının sebep olduğu rutubet, nem ve küf ise astım, alerjik reaksiyonlar, solunum yolu hastalıkları ve romatizma gibi rahatsızlıkları tetikleyerek insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. 


KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, su yalıtımının depreme dayanıklılığı artıran önemli bir işlev üstlendiğine işaret ederek, bu yüzden herkesin su yalıtımı yapılmış binalardan yana tercih hakkını kullanmasını istedi. 


Binaların inşaatı sırasında toplam bina maliyetinin...